Dziwne kolory !!!!
Mam problem z kolorami, a mianowicie na ciemniejszych krancach np postaci wystepuja przebarwienia, mowie tu nie tylko o grach ale i o windowsie, laska na pulpicie doznala jakichs przebarwien na ramionach :/ co to moze byc:
Mam geforce 4 mx440 i windosa xp – to nie problem sterownikow bo probowalem wszystkich, a poza tym wczesniej dzialalo, tylko windzie sie cos popieprzylo, ani nie problem sprzetu bo zmienialem na inny i nadal to samo.
Pamietam ze mialem juz kiedys taki problem ale naprawil sie sam (nie wiem jak)
Prosze o pomoc!!![/img]
Mam geforce 4 mx440 i windosa xp – to nie problem sterownikow bo probowalem wszystkich, a poza tym wczesniej dzialalo, tylko windzie sie cos popieprzylo, ani nie problem sprzetu bo zmienialem na inny i nadal to samo.
Pamietam ze mialem juz kiedys taki problem ale naprawil sie sam (nie wiem jak)
Prosze o pomoc!!![/img]
Odpowiedzi: 10
KanG:Ale jaja – rzeczywisie bylo cos z monitorem, pomieszalem w ustawieniach kolorow i sie nagle zrobilo :/ dziwne !!! Ah LCD ma swoje wady !!!
Głównie cenę :wink: Trzeba było od razu zapodać, źe to panel – im się rzeczywiście zdarzają "przeskoki" ustwień.
Ale jaja – rzeczywisie bylo cos z monitorem, pomieszalem w ustawieniach kolorow i sie nagle zrobilo :/ dziwne !!! Ah LCD ma swoje wady !!!
Nie nie fioletowe, zobacz na zdjecie, co ona ma za skore, to tak nie wygladalo normalnie, a nie sa to przebarwienia wywolane polem magnetycznym (mam lcd)
Nie nie fioletowe, zobacz na zdjecie, co ona ma za skore, to tak nie wygladalo normalnie, a nie sa to przebarwienia wywolane polem magnetycznym (mam lcd)
Male pytanie : Jakiego to sa objawy przebarwienia– w fioletowe ???
Napisz !!!!!!!!!!
Napisz !!!!!!!!!!
powiem źe fajne ramiona widzem... :D:D:D pomajstruj w ustawieniach monita i we wlasciwosciach karty... moze cos sie pochrzaniło...
No !!! moze jakies sugestie jeszcze ??
niestety nie bardzo :/ nic nie widze , poza tym nic nie ruszalem w scheematach kolorow, jedyne co to programikiem stylexp, no ale zmieniam w nim na defaultt i nic to nie daje :/
a nie jest to kwestia jakiego schematu kolorów dla monitora ?
Popatrz na te profile kolorów.
Popatrz na te profile kolorów.
Oto problem !!!
Strona 1 / 1