Dziwne dzwieki
Hej mam taki bardzo dziwny problem . Od paru dni slysze/odbieram jakies dziwne dzwieki w glosnikach. Sprawdzałem w kompie czy cos mi sie niewlacza i nic nawet jak sformatowalem windowsa to ponownie slysze te dzwieki Brzmi jak by rozmowa ale w dziwnym jezyku a po paru minutach konczy sie. I tak co pare minut godzin mi sie to robi.Co to jest ?Czy komus sie to kiedys zdarzyło ?
Dzieki.
Dzieki.
Odpowiedzi: 3
Ja mam bardzo podobnie. W sumie mieszkam w Irlandii i momentami słysze w głośnikach b. ciche rozmowy... dopiero jak pogłośnie na maxa to coś tam więcej słysze, ale teź słabo. Po prostu jakoś przypadkiem głośniki łapią fale jakieś radiowe czy coś... naszczęście jest to cichy dźwięk...
//dodam, źe podobne dźwięki słysze czasem nawet w telefonie stacjonarnym, tyle, źe głośniejsze. Chyba nic na to nie poradzisz, moźe sporóbuj przenieść komputer i głośniki w inne miejsce domu?
//dodam, źe podobne dźwięki słysze czasem nawet w telefonie stacjonarnym, tyle, źe głośniejsze. Chyba nic na to nie poradzisz, moźe sporóbuj przenieść komputer i głośniki w inne miejsce domu?
a czy to dobrze ? Jak mozna sie tego pozbyc bo clasycznej niemoge slychac. :shock:
Dzieki
(przosze nie zamykac postu)
Z gury dzieki
Dzieki
(przosze nie zamykac postu)
Z gury dzieki
To nie UFO, ani Matka Boska do Ciebie przemawia. Spotkałem się z tym zjawiskiem. Twoje głośniki robią za odbiornik radiowy .
Strona 1 / 1