Dziwne ciekawe zwisy?!
Myslalem ze niebede juz miec problemow:p
ale, wszystko jest ok dopoki nie nagrywam czegos...
po pewnym czasie bufor nagrywarki zaczyna wariowac (oproznia sie do 0, potem 90% itd..), po czym nastepuje zwis!!
kombinowalem juz z wylaczaniem nagrywania na stacji w opcjach nagrywary, tryby PIO, wylaczalem uruchom automatycznie ponownie itp.
reinstalowalem system, na czystym twardzielu po formacie, serwispaki...
podobnie dzieje sie jak robie upload na ftp po pewnym czasie zwis niebieski ekran i znane smieszne porady gdzie to sie nie udac z tym zlomem:p.
zmienialem tylko plyte, procka, i pamieci.
czyzby to wina pamieci??
ale, wszystko jest ok dopoki nie nagrywam czegos...
po pewnym czasie bufor nagrywarki zaczyna wariowac (oproznia sie do 0, potem 90% itd..), po czym nastepuje zwis!!
kombinowalem juz z wylaczaniem nagrywania na stacji w opcjach nagrywary, tryby PIO, wylaczalem uruchom automatycznie ponownie itp.
reinstalowalem system, na czystym twardzielu po formacie, serwispaki...
podobnie dzieje sie jak robie upload na ftp po pewnym czasie zwis niebieski ekran i znane smieszne porady gdzie to sie nie udac z tym zlomem:p.
zmienialem tylko plyte, procka, i pamieci.
czyzby to wina pamieci??
Odpowiedzi: 3
kiedys bill przyznal, ze xp sie zawiesz przy sciaganiu plikow
no nic, pamiec odpada sprawdzilem inna od kumpla i to samo:(((
i jak pisalem przy sciaganiu plikow z ftp, czy uploadowaniu tez zwisy!!!
czy to moze sieciowka?? czy cos innego?? wczesniej dzialalo przd zmiana sprzetu. pamiec tez juz odpada czyzby plyta?? kurrrrrrrrrr......
ta wersja plyty nie ma sieciowej wbudowanej , ale w biosie jest opcja LAN( wylaczylem ja oczywiscie) ale moze daje to jakes konflikty?????
kurde co mam robic??
acha, www chodzi ok, gram przez net itd... wiec co to kur... moze byc?
i jeszcze jedno na niebieskim wyskakuje wtedy kernel_stack_inpage_error wie ktos co to jest??
i jak pisalem przy sciaganiu plikow z ftp, czy uploadowaniu tez zwisy!!!
czy to moze sieciowka?? czy cos innego?? wczesniej dzialalo przd zmiana sprzetu. pamiec tez juz odpada czyzby plyta?? kurrrrrrrrrr......
ta wersja plyty nie ma sieciowej wbudowanej , ale w biosie jest opcja LAN( wylaczylem ja oczywiscie) ale moze daje to jakes konflikty?????
kurde co mam robic??
acha, www chodzi ok, gram przez net itd... wiec co to kur... moze byc?
i jeszcze jedno na niebieskim wyskakuje wtedy kernel_stack_inpage_error wie ktos co to jest??
Heh, kiedyś jak dokupiłem sobie trochę ramu to komputer od razu zaczął się dziwnie zachowywać (to buło jeszcze na win98), zwieszał się częściej, po odjęciu dokupionego ramu wszystko wróciło do normy.
Poeksperymentuj z kaźdą z tych podzespołów co kupiłeś, ale najpierw zacznij od pamięci.
Poeksperymentuj z kaźdą z tych podzespołów co kupiłeś, ale najpierw zacznij od pamięci.
Strona 1 / 1