dziwna sprawa

Moja dziewczyna ma kompa ktory jest dla mnie z deka dziwny, bo jej nie dali do niego zadnego steru graficznego, ma win xp i on nie wykrywa jaka to karta graficzna :/ gry tez nie z wlasciwosci pulpitu tez nie idze :/ ale jest to karta nie zintegrowana tyle co zdazylem zauwazyc... ale dziala normalnie, chciala zrobic przelaczenie na tv–out ale nie bylo tego steru... jak myslicie wystarczy ze wezme z neta stery do ati i nvidia to cos sie zdziala ?

Odpowiedzi: 6

Włączyć tv i sprawdzić czy na nim nie ma obrazu – oczywiście przy ustawieniu prawidłowego kanału/trybu pracy odbiornika.
Rebe
Dodano
07.02.2005 08:03:13
z tego co slyszalem temu gosciu co jej robil cos nie wyszlo i wylaczyl kompa, jak ona przyszla to wogle nic nie bylo widac to jak poprzestawiac jak nie ma wogle obrazu ??
Przemeksik
Dodano
06.02.2005 21:10:43
Jak nic przy starcie kompa F8 i tryb awaryjny lub tryb VGA, wchodzisz w menadzer urządzen i odinstaluj ster do karty grafiki,restart i uruchom system normalnie i system zainstaluje ster systemowy do karty.

Sprawdz co masz w kompie tym programem.
http://download.chip.pl/printversion/printversion_116385.html
JNJN
Dodano
06.02.2005 16:11:25
Było – prawdopodobnie w momencie jak ma się pokazać pulpit przełącza się na TV i tylko na TV – . Trybie awaryjnym tego nei zrobi, bo nie ma wtedy wszystkich opcji sterownika, – najszybciej, najprościej wybrać z zakładki –system – sprzęt–mangen urządzeń,–opcje karty , odinstalowanie sterownika i przejscie na starego.
Seeker
Dodano
06.02.2005 16:00:45
jest lepszy motyw... jakis jej znajomy informatyk przyszedl i probowal zrobic tv–out , zainstalowal inny sterownik i po wlaczeniu komputera, wszystko sie laduje lecz gdy powinen pokazac sie pulpit jest czarny ekran (wszystkie dzwieki sa) zadzwonila do niego a on wlasnie pojechal do warszawy :D i powiedzial jej zeby przejsc do awaryjnego lecz to tez nic nie dalo... cos mi sie zdaje ze bede musial isc i walnac formata...
Przemeksik
Dodano
06.02.2005 15:27:45
Myślimy, źe prościej bedzie jeźlei jaka Sandra, Aida czy UnknownDeviceIdentifier podadzą Ci co to za karta.
Rebe
Dodano
06.02.2005 14:38:33
Przemeksik
Dodano:
06.02.2005 14:29:39
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1