dziewiatki w oknie adres w internet explorer
czy ktos spotkal sie z tym, ze w internet explorer (windows xp) w oknie adres pojawia sie ciag dziewiatek ?
to samo w outlook express
to samo w outlook express
Odpowiedzi: 5
Dzieki za informacje, z innego zrodla tez mi to powiedzieli wiec to zaraz sprawdze.
Dzieki wielkie za pomoc.
Dzieki wielkie za pomoc.
Sprawdź klawiaturę (moźe).
Dysk jest sformatowany, system jest na nowo postawiony. Mam program antywirusowy z nowymi biliotekami, ale on nic nie wykazuje.
Dodam jeszcze, ze jak na pulpicie wejde w ustawienia ekranu to rozdzielczosc zmienia sie sama do jakis niebotycznych rozmiarow. jezeli mam ikony na pulpicie ustawione w kolumnie i chce uruchomic ostatnia to uruchamia sie pierwsza.
Dodam jeszcze, ze jak na pulpicie wejde w ustawienia ekranu to rozdzielczosc zmienia sie sama do jakis niebotycznych rozmiarow. jezeli mam ikony na pulpicie ustawione w kolumnie i chce uruchomic ostatnia to uruchamia sie pierwsza.
A moźe powiesz nam coś więcej na ten temat, kiedy się to zaczęło, czy system jest czysty od robactwa, spyware i innego świństwa.
Moźesz pokazać jak wyglądają te dziewiątki? O ile w IE mogę sobie wyobrazić pasek adresu z 9999 to w OE juź nie bardzo.
Jedyne co mi teraz do głowy przychodzi to zwalone prefixy.
Jedyne co mi teraz do głowy przychodzi to zwalone prefixy.
Strona 1 / 1