dzielenie transferu...
witam
Mam siec bezpszewodową z access pointem d–link dw 614+ No i tu mam problem bo nie wiem jak transfer podzielic miedzy wszystkich po równo(8 osób) bo jak ktos zassie cos to automatycznie net siada:(
pzdr
Mam siec bezpszewodową z access pointem d–link dw 614+ No i tu mam problem bo nie wiem jak transfer podzielic miedzy wszystkich po równo(8 osób) bo jak ktos zassie cos to automatycznie net siada:(
pzdr
Odpowiedzi: 6
alik:A da rade tak podzielic na D–Link DI707P???
Zapytaj google o ile nie dali Ci instrukcji obslugi :P
PS: http://nnd.freesco.pl [Router ktory wspiera podzial transferu :P Za darmo! ;)]
A da rade tak podzielic na D–Link DI707P???
Czy widzisz gdzies w tym opisie slowo "bandwith" ?
D–Link AirPlus Router (22Mbit) DI–614+
Router/Internet Gateway; Wbudowane Port WAN: 1x10/100BaseTX (RJ45); Port LAN: 4x10/100BaseTX (RJ45); Obsługa Neostrady Plus: Tak; Obsługa DSL Internet: Tak; Obsługa SDI: Nie; Obsługiwane protokoły VPN: IPSec, L2TP, PPTP; Obsługiwane protokoły: NAT, DHCP, PPPoE; Dodatkowe funkcje: Firewall, Switch, Wireless Access Point; Obsługiwane sieci WirelessLAN: 802.11b; Zarządzanie: WEB mamagement; Dodatkowe informacje: wbudowany Wireless AP – 22Mbit/s, wbudowany 4–portowy Switch 10/100Mbit, wbudowany Firewall (NAT, MAC filtering, IP filtering, Domain Blocking), współpraca z Internetem dostarczanym przez TV kablowe, moźliwość podłączenia anteny zewnętrznej (gniazdo RP–SMA)
a mi koles mówil ze sie da podzielic
no to skoro kolega tak twierdzi to popros go i ci skonfiguruje :D
a mi koles mówil ze sie da podzielic. Transfer bedzie dzielony na tyle ilu uzytkowników jest aktualnie podlączonych do neta
Na czym chcesz dzielic ? Na tym routerze ? Zapomnij. Nie te pieniadze za router, poniewaz taki sprzet z bandwithem troche kosztuje.
Strona 1 / 1