dzielenie obrazu DVD *.ISO
Czy wie ktos jak podzielic obraz gry DVD na kilka cd:/.Mam problem bo niewiem jak to dokladnie podzielic WinRaRem czy Total Comanderem i pozniej elegancko wypalic na cd–ki .... pls o helpa :/
Odpowiedzi: 5
Jak i w czym nagrać 3 (róźne) programy botowalne obrazy (ISO) na 1 DVD, tak aby po otworzeniu
Działały. Czytałem gdzieś (nie pamiętam gdzie) o jakimś wpisie do pliku tekstowego i
On to robi, albo cos podobne. Najlepiej jakby moźna było zrobić coś takiego ( jak w Nero) aby po otworzeniu płyty moźna było wybrać który program (nagrany jako obraz z formatu ISO) zainstalować.
Pozdrawiam
Działały. Czytałem gdzieś (nie pamiętam gdzie) o jakimś wpisie do pliku tekstowego i
On to robi, albo cos podobne. Najlepiej jakby moźna było zrobić coś takiego ( jak w Nero) aby po otworzeniu płyty moźna było wybrać który program (nagrany jako obraz z formatu ISO) zainstalować.
Pozdrawiam
Jak i w czym nagrać 3 (róźne) programy botowalne obrazy (ISO) na 1 DVD, tak aby po otworzeniu
Pozdrawiam
Pozdrawiam
mAstA
Spróbuj WinIso lub UltraIso
Spróbuj WinIso lub UltraIso
RARem mi sie udalo, a Totalem Comand. nie :roll: . Mam podzielony obraz .ISO na 5czesci (2,90gb) ale jak chce kazda z czesci rozpakowac to mi sprowadza plik do 2,90g :/ zamaist 700 :/ i niemam jak to nagrac LIPA :(
w winrarze klikasz prawym przyciskiem na ten plik => dodaj do archiwum..=> i wybierasz rozmiar woluminu na taki jaki ma plytka np.700mb i juz :)
Strona 1 / 1