Dzielenie łacza
Internet mam z sieci. Mam u siebie dwie karty sieciowe, jak udostępnić NET od siebie na drugi komputer? Jakiego kabla uźyć? Skrosowanego, czy zwyklego?
Odpowiedzi: 10
Naczelny:He, to fajnie, źe będzie działać. Dzięki za pomoc:)
Pewnie, źe fajnie – chyba, źe administrator będzie miał coś przeciwko udostępnianiu połączenia.
Nie ma sprawy – tyle tylko, źe sam sobie problem rozwiązałeś :wink:
Aha:D To trzeba będzie ładnie poprosić Administratora o kawałek kable i źeby wtyczki zarobił:) He, to fajnie, źe będzie działać. Dzięki za pomoc:)
Naczelny:Od sieciówki, do sieciówki, czyli bezpośrednio?
Nooo :) To juź wiesz jakim kablem połączysz te dwa komputery ze sobą. To jak juź bedziesz miał je połączone (będą się nawzajem widzieć) to czytasz instrukcję EL NINO zaczynając od "Udostępnienie internetu z jednego komputera na drugi – ICS" :wink:
I będzie działać :)
Od sieciówki, do sieciówki, czyli bezpośrednio?
Naczelny:Od mojej sieciówki, do brata.
Czyli bezpośrednio czy nie ?? Weź no pomyśl ...
I zobacz jeszcze raz co EL NINO napisał bezpośrednio :wink: pod tekstem "Połączenie dwóch komputerów".
Od mojej sieciówki, do brata. Ale no mój komp ma słuźyć jako coś, co mu NET udostępni...
Naczelny:A źebyś wiedział, źe tak... Ale nadal nie wiem, czemu cały czas "Kabel sieciowy jest odłączony".
Czy potrzebuje skrosowanego?
A połączenie dwóch komputerów masz bezpośrednie czy przez jakieś urządzenie(hub/switch) ??
A źebyś wiedział, źe tak... Ale nadal nie wiem, czemu cały czas "Kabel sieciowy jest odłączony".
A źebyś wiedział, źe tak... Ale nadal nie wiem, czemu cały czas "Kabel sieciowy jest odłączony".
Do przyklejonego tematu zaglądałeś ??
Strona 1 / 1