Dzielenie Łącza ––> Linux ––> Windows :(
Witam, jestem tu nowy i mam pewien problem, mianowicie chciałbym podzilić łączę internetowe...
Na pierwszym komputerze ma shitXP, na drugim Linux'a i komputer s shitXP udostępnia połączenie na ten komputer z Linux'em... i tu mam pytanie jak tego dokonać? jak skonfigurować źeby internet działał na linux'ie poprzez współdzielenie łącza??
Na pierwszym komputerze ma shitXP, na drugim Linux'a i komputer s shitXP udostępnia połączenie na ten komputer z Linux'em... i tu mam pytanie jak tego dokonać? jak skonfigurować źeby internet działał na linux'ie poprzez współdzielenie łącza??
Odpowiedzi: 3
A odbierz to, jak sobie tylko chcesz.scarface:To pierwsze to był sarkazm tak?
Fanem ? Dlatego ze uzywam ? Niech bedzie i fan. Mozesz mnie rowniez nazwac fanem dziewczyn dlatego, ze nie uzywam w stosunku do nich okreslenia "dziwki", "szmaty", itp.
P.S. Nie lubie burakow a mimo to nie pisze o nich shitburak. Dla mnie jest to po prostu burak.
Do EL NINO ––>
To pierwsze to był sarkazm tak? – widzę, źe mam do czynienia z fajnem produktów wspaniałego Microsoftu :D :D :D Zresztą niewaźne... poczukam i zobacze czy coś takiego wogóle istnieje na waszym forum o shitXP.
Pozdrawiam!
To pierwsze to był sarkazm tak? – widzę, źe mam do czynienia z fajnem produktów wspaniałego Microsoftu :D :D :D Zresztą niewaźne... poczukam i zobacze czy coś takiego wogóle istnieje na waszym forum o shitXP.
Pozdrawiam!
Wywal shitXP i walnij sobie na drugim rowniez wypasionego linuksa.scarface:Na pierwszym komputerze ma shitXP, na drugim Linux'a i komputer s shitXP udostępnia połączenie na ten komputer z Linux'em...
No to dziel kolego. A to czy nowy, czy stary, nie spowoduje tego, ze po raz n–ty bedziemy pisac to samo. Wystarczy tylko otworzyc szeroko oczy, a jesli sie nie da, kliknac na "Szukaj" (u gory).scarface:Witam, jestem tu nowy i mam pewien problem, mianowicie chciałbym podzilić łączę
Strona 1 / 1