dzielenie gier z dvd na CD i na odwrót – jakim programem ?

proszę o pomoc jakim programem mogę podzielić Grę w wersji DVD na wersje CD i na odwrót z kilku CD na jedną DVD. Proszę o pomoc.

Odpowiedzi: 6

Zeby prosilo Cie o druga plyte,musial bys przebudowac caly instalator danej gry... A co do WinRAR'a – tak bedziesz musial rozpakowac archiwum, to chyba logiczne ?
mettal
Dodano
02.11.2005 21:38:28
OK! wszystko zrobione a teraz mam jeszcze jedno i ostatnie pytanie, jak zrobić takie coś jak jest w innych grach źe mam nagrane pliki i podczas instalacji źeby mi wyskoczyło źeby wsadzić inną płyte tylko nie wiem jak to zrobić a winrar to normalnie pakuje te pliki jak je nagram na płyte to będe musiał potem je wypakowywac na dysk i dopiero instalować, wogóle to nie ma jakiegoś specjalnego programu do tego?
**Mis**
Dodano
02.11.2005 21:28:44
No chyba wyzej napisalem Ci dosc wyraznie jak masz to zrobic ? :roll:

Otwierasz WinRAR'a, w oknie programu szukasz pliku ktory chcesz spakowac, klikasz okienko dodaj i otwiera sie okno parametrow archiwum o ktorym pisalem wyzej, tam ustawiasz wszystko, wlacznie z tym jak podzielic archiwum i jaki rozmiar maja miec poszczegholne czesci.
mettal
Dodano
31.10.2005 23:01:56
no właśnie a ja chce podzielić obraz w jaki sposób mam to zrobić winrarem bo total commanderem umiem :) tylko nie wiem jak zacząść w tym winraźe
**Mis**
Dodano
31.10.2005 22:55:02
W oknie w ktorym wybierasz parametry archiwum (RAR czy ZIP, metode kompresji,i rozne inne) masz opcje "Rozmiar woluminów" a pod nia okienko, w tookienko wpisujesz zadana wartosc. Jesli chcesz przykladowo podzielic na 700MB to musisz wpisac 700m
mettal
Dodano
31.10.2005 17:58:03
tylko źe nie moge w winraźe znaleźć czegoś takiego ja dzielenie :?
**Mis**
Dodano
31.10.2005 17:02:44
rosiu28
Dodano:
17.10.2005 15:49:25
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1