dyskietka startowa

moźe ktoś wie gdzie sie tworzy dyskietkę startową w windows xp potrzebną do np. zformatowania dysku

Odpowiedzi: 15

EL NINO:
Seeker:
A tak poza tematem , moźe by któś kto moźe zmienił "1 MAJ" w datach postów na "1 MAJA" – troszku mnie to razi w oko :)
A wez se kurna markerem dopisz na monitorze to "A" i nie truj dupy :lol: .

No kurna nie miałbym co robić tylko czatować jak się nowy post pojawi :lol: – i tak bez dotacji ? ni ma glupaka :mrgreen: :wink:
A Tobie kurna ...za co płacą :?: :wink: :lol:
Seeker
Dodano
02.05.2004 13:51:48
Rebe:
Prostej odpowiedzi to udzielał Yossarian wskazując kciukiem za siebie.
Ja nie bede niegrzeczny i nie pokaze Ci nic kciukiem. Pokaze Ci tylko srodkowym palcem wskazujac na gwiazde polarna :mrgreen: :P .
Seeker:
A tak poza tematem , moźe by któś kto moźe zmienił "1 MAJ" w datach postów na "1 MAJA" – troszku mnie to razi w oko :)
A wez se kurna markerem dopisz na monitorze to "A" i nie truj dupy :lol: .
EL NINO
Dodano
02.05.2004 00:26:01
Seeker:
Rebe:
Seeker – piatka z wybiórczości, dwoja z czytania :lol: :wink:
]
A się czep :wink:
Widzę źe EL napisał, źe się wogóle nie da , ale łon .....tak zawsze pisze :wink: :mrgreen:

Znaczy EL PIES OGRODNIKA NINO ? :wink:
Rebe
Dodano
01.05.2004 22:29:16
Rebe:

A się czep :wink:
Widzę źe EL napisał, źe się wogóle nie da , ale łon .....tak zawsze pisze :wink: :mrgreen:

Ps. A tak poza tematem , moźe by któś kto moźe zmienił "1 MAJ" w datach postów na "1 MAJA" – troszku mnie to razi w oko :)
Seeker
Dodano
01.05.2004 22:27:18
Te 6 "startowych" to poza "ciąg z neta" nigdzie więcej.
Tę przeze mnie opisaną przy formatowaniu flopa.
Rebe
Dodano
01.05.2004 22:19:01
He he to teraz udzielcie równie klarownej odpowiedzi na pytanie:
bobi_:
gdzie sie tworzy

bo ja miałbym problemy ze sprecyzowaniem :lol:
Pozdrawiam

P.S.: I źadnych wykrętów w stylu ciąg z neta :mrgreen:
Gagman
Dodano
01.05.2004 22:17:35
Rebe
Dodano
01.05.2004 22:10:05
Rebe:
EL NINO:
Rebe:
EL NINO – dlaczego nie ma ?
Dlaczego ? Bo:
bobi_:
gdzie sie tworzy dyskietkę startową w windows xp potrzebną do np. zformatowania dysku
Takiej dyskietki system nie utworzy. Proste pytanie, prosta odpowiedz :P .

Jak nie , jak tak – nawet się "dysk startowy" nazywa i jest decydowanie prostrzy niź te 6 sztuk :wink:

PS.
Prostej odpowiedzi to udzielał Yossarian wskazując kciukiem za siebie. Jeszcze Ci EL NINO troszki do takiej prostoty brakuje, ale sie starasz :mrgreen:

Dysk startowy w XP jako taki da się utworzyć i tu racja po stronie Rebe'go.
Ale w pytaniu było – "....potrzebną do sformatowania dysku"
I tu rację ma EL NINO bowiem dysk taki po utworzeniu źadnych potrzebnych narzędzi do tegoź formatowania zawierał nie będzie, jesno starta mozna se uczynić
Seeker
Dodano
01.05.2004 22:00:48
EL NINO:
Rebe:
Dlaczego ? Bo:
bobi_:
gdzie sie tworzy dyskietkę startową w windows xp potrzebną do np. zformatowania dysku

Jak nie , jak tak – nawet się "dysk startowy" nazywa i jest decydowanie prostrzy niź te 6 sztuk :wink:

PS.
Prostej odpowiedzi to udzielał Yossarian wskazując kciukiem za siebie. Jeszcze Ci EL NINO troszki do takiej prostoty brakuje, ale sie starasz :mrgreen:
Rebe
Dodano
01.05.2004 10:26:44
przygotuj 6 sformatowanych dyskietek do zrobienia boot dyskietki win xp home
http://download.microsoft.com/download/WinXPHome/Install/310994/WIN98MeXP/EN–US/WinXP_EN_HOM_BF.EXE
Anonymous
Dodano
01.05.2004 00:29:10
Rebe:
Dlaczego ? Bo:
bobi_:
EL NINO
Dodano
30.04.2004 23:13:46
dokładnie jest 6 dyskietek startowych do xp home, wpisz w wyszukaj''dyskietka startowa'', sam podalem link do pobrania programu, ktory je robi.
Anonymous
Dodano
30.04.2004 22:53:21
flop –formatuj – utwórz dysk startowy systemu MS–DOS,
Po tej operacji dogranie jakiego format.com z x:windowssystem32 powinno sprawę.
Rebe
Dodano
30.04.2004 21:58:16
Takiej dyskietki nie zrobisz na XP tak jak wczesniej robilo sie to w w98. Formatowac mozna uruchamiajac komputer z plyty XP, lub jesli partycje/dysk sa na FAT, uzywa sie dyskietki z w98 (mozna ja sciagnac z netu a linki podawane byly ...siat razy).
EL NINO
Dodano
30.04.2004 21:04:24
Anonymous
Dodano:
30.04.2004 20:36:15
Komentarzy:
15
Strona 1 / 1