Dyskietka startowa win me
Proszę o podanie linka do dyskietki startowej win me ale pl. Nie mogę się doszukać w necie. Z góry dzieki.
Odpowiedzi: 16
Rebe:Napisze osobny post – moze bardziej się w oczy rzuci(?).
adik154 – komentarze, którymi błyszczysz w tym wątku juź pozwoliły sobie zdanie o Tobie wyrobić.
Nie musisz kolejnych wstawiać.
Gdybyś zaś nie rozumiał o co chodzi to:
Skończ z tymi chamskimi wycieczkami, bo ..... wyjedziesz.
ok...
Napisze osobny post – moze bardziej się w oczy rzuci(?).
adik154 – komentarze, którymi błyszczysz w tym wątku juź pozwoliły sobie zdanie o Tobie wyrobić.
max35:
P.S. do adik154:
Nie jestem "przydupasem" nikogo kolego, a wtrącanie się do postów innych z takimi "komentarzami" świadczy tylko o "dobrze" Tobie. Miłego dnia.
tego raczej nie byłbym tak pewnien. Achhh dziekuje El NINO, to było takie przydupasne ze max. Za co dziękowałeś bo nie było raczej za co :D Nie wypieraj sie bo to jest takie oczywiste ze nawet 6 latek by to rozgryzł.
max35:
a wtrącanie się do postów innych z takimi "komentarzami" świadczy tylko o "dobrze" Tobie. Miłego dnia.
Tyraczej musieć polska język nauczyć sie bo ja cie nie rozumieć za bardzo
cytat
Wszytkiego najlepszego Panom z okazji Międzynarodowego Dnia Dziecka !!
Pozdrawiam
Nie jestem "przydupasem" nikogo kolego, a wtrącanie się do postów innych z takimi "komentarzami" świadczy tylko o "dobrze" Tobie. Miłego dnia.
Wszytkiego najlepszego Panom z okazji Międzynarodowego Dnia Dziecka !!
Pozdrawiam
Z jednego małego pytania robi się problem. Wiem jak zrobić dyskietke startową w win me jak w innych systemach. "Chodzę" na win xp a potrzebowałem "na juź" tej dyskietki ale po polsku. Szukając w wyszukiwarkach nie znalazłem.
P.S. do adik154:
P.S. do adik154:
EL NINO:No to ciekawe jak wpiszesz w swahili format c: :mrgreen: .Seeker:A niech nawet będzie i swahili :P
.
El nie doceniasz siły Internetu :P .
To będzie jakoś tak:
ugeuzaji C: – :mrgreen: , moźe nie dokładnie bo słowo znaczy transformation ale ......
Ps. Powaga tak brzmi w swahili ta komenda
No to ciekawe jak wpiszesz w swahili format c: :mrgreen: .Seeker:A niech nawet będzie i swahili :P
Pewnie chlopakowi chodzi o polski tekst w takich programach jak format.com czy fdisk.exe :wink: .
EL NINO:Bo EL NINO zauwazyl ze nie ma wersji ktora potrzebuje max :P .adik154:Dlaczego dziękujesz El Nino jeśli to JN ci podał link :shock:
E no faktycznie. Zasługiwało to na wielkie podziękowanie :lol:
:mrgreen:
EL NINO:Nie ma wszystkich, bo nie ma...JN:Tu masz wszystkie.:Pmax35:... ale pl...
A niech nawet będzie i swahili :P .
:wink:
max35
PL trybie ładowania systemu jest tak samo potrzebne jak ......karta dźwiękowa IMO.
Komputer obejdzie się bez tego "pl" na dyskietce :P
Bo EL NINO zauwazyl ze nie ma wersji ktora potrzebuje max :P .adik154:Dlaczego dziękujesz El Nino jeśli to JN ci podał link :shock:
max, masz zainstalowanego ME ? Jesli tak, wejdz do Dodaj/usun programy, kliknij zakladke Dysk startowy i kliknij przycisk "Utworz dysk". Bedziesz mial "po polsku".
max35:No właśnie – dzięki EL NINO.
chyba czegoś tu nie rozumiem... :?: Dlaczego dziękujesz El Nino jeśli to JN ci podał link :shock:
El chyba masz kolejnego przyd... za sobą :wink: Cała armia sie zaraz zbierze... ehhh...
No właśnie – dzięki EL NINO.
Nie ma wszystkich, bo nie ma...JN:Tu masz wszystkie.
:Pmax35:... ale pl...
Tu masz wszystkie.
http://www.bootdisk.com/bootdisk.htm
http://www.bootdisk.com/bootdisk.htm
utworzysz ja sam z plyty windowsa :)
utworzysz ja sam z plyty windowsa :)
Strona 1 / 1