dyskietka startowa pod XP

zmieniłem system z win 98SE na win XP Home w poprzednim systemie wiedziałem jakie mam komendy wpisywac aby zrobic format ale w XP po utworzeniu dyskietki startowej komendy te sa błędne.Wczesniej wpisywałem A:>format:c jakie mam komendy wpisac w XP aby zrobic format danej partycji.To jest cos w rodzaju dir jak to ma właściwie wyglądać????//

Odpowiedzi: 8

neo340:
HouseNation:
ojeja..... :roll: istnieje taka funkcja Szukaj...
ten problem juź był na formu...
a ty co?? w moderatora się bawisz?? skąd moźesz widzieć jak jesteś na tym forum dopieropare dni?? :lol: :lol: :lol:

masz racje loguje sie na forum od niedawna, ale wcześniej bywałem tu jako gość i właśnie jako Gość mogłem uźywac funkcji Szukaj
ze wszystkimi moimi problemami poradziłem sobie właśnie dzięki tej funkcji, a wcześniejsze logowanie nie było mi potrzebne, bo stwierdziłem, źe po co zaśmiecać forum... :lol: :lol:
ale chyba nie po to istnieje ta stronka źeby gadać o takich głupotach...
HouseNation
Dodano
11.01.2004 20:50:26
Darkman:
siemka ja uźywam dyskietek z partytion magic 8.0
do formatowania dysku ściągnij sobie programik i zrub dyskietki przy instalacji partition magic i po buluuuu :twisted:

jaki to programik ,skąd go sciągnąc ????
Anonymous
Dodano
11.01.2004 10:19:03
siemka ja uźywam dyskietek z partytion magic 8.0
do formatowania dysku ściągnij sobie programik i zrub dyskietki przy instalacji partition magic i po buluuuu :twisted:
Darkman
Dodano
11.01.2004 04:24:56
HouseNation:
a ty co?? w moderatora się bawisz?? skąd moźesz widzieć jak jesteś na tym forum dopieropare dni?? :lol: :lol: :lol:
neo340
Dodano
10.01.2004 00:25:45
HouseNation
Dodano
09.01.2004 19:50:05
Potrzebujesz jeszcze dyskietke :?:
proszę oto masz Dyskietka startowa
Evil
Dodano
08.01.2004 11:10:30
Przyznaje racje.
Jezeli wczesniej uzyles ntfs'u to tylko konsola naprawcza.
Anonymous
Dodano
07.01.2004 17:38:42
jot:

Do formatowania musisz uzywac dyskietki zrobionej w 98ce lub orginalnego dosu.

Nie zgodze sie do konca. Z dyskietki Win 98 sformatujesz jedynie partycje FAT. W przypadku systemu plikow NTFS skorzystaj z konsoli naprawczej XP. Aby uruchomic te konsole wystarczy zbootowac kompa z CD–R Win XP i po zaladowaniu sterownikow nacisnac "R".
messias
Dodano
07.01.2004 17:30:07
Anonymous
Dodano:
07.01.2004 17:07:29
Komentarzy:
8
Strona 1 / 1