Dyskietka startowa...
Skad wziasc dyskietke startowa Windows XP
Lub jak ja zrobic??
Lub jak ja zrobic??
Odpowiedzi: 12
To nieh se zainstalluje konsole na dysq i ma juź ntfs w czterech literach :D
Hmmm a jak kolega ma NTFS??? Pojdzie dysk startowy z Win 9x – chyba nie bardzo. Tzn pojdzie tylko zadnego dysku NTFS nie zobaczy a co dopiero o formacie mowic:))). Polecam bootowanie z CD i konsola odzyskiwania systemu. Ot taka mala dygresja – w koncu nie wszyscy na FAT32 maja postawionego WinXP...
On wogoole robi dysk od milleniuma, to juź przesądza o tej sprawie. Ale tak jak mówi Slay3r: trza dograć format.com tak jak się robiło na dyskietce od w95 :D
On wogoole robi dysk od milleniuma, to juź przesądza o tej sprawie. Ale tak jak mówi Slay3r: trza dograć format.com tak jak się robiło na dyskietce od w95 :D
Ja tam mam dyskietkę od win98.
Ale to źe nie moźna sformatować dysku z dyskietki utworzonej w xp to jest sprawa tego źe na tej dyskietce nie ma pliku format.com.
Ale to źe nie moźna sformatować dysku z dyskietki utworzonej w xp to jest sprawa tego źe na tej dyskietce nie ma pliku format.com.
Ja tam mam dyskietkę od win98.
SLAY3R próbowałeś to robić bo jak ja z takiej dyskietki chciałem zrobić format to sie nie dało. chyba źe to dlatego źe wtedy miałem garaźówke :D
W xp przy formatowaniu dyskietki jest opcja utworzenia dyskietki startowej, zaznaczasz utwórz dysk startowy systemu MS–Dos
Jeźeli masz drugi system na dysku to moźesz z niego usunąć partycje z winxp, np. win2k i po bólu.
jak chcesh usunąć winxp to najprościej chyba tak jak mówish z dysketki win98 i formacik 8)
Bo chce usunac Win Xp tzn uruchomic kompa z dyskietki....
Moze to byc dyskietka Startowa WIN 98 ??
Moze to byc dyskietka Startowa WIN 98 ??
nawet nie wiem czy takie coś istnieje :D a po co Ci :?:
Strona 1 / 1