Dysk zewnętrzny
Cześć!
Czy gdy będę miał dysk zew. podłączany pod USB to czy będzie on mógł być dyskiem systemowym???
Czy gdy będę miał dysk zew. podłączany pod USB to czy będzie on mógł być dyskiem systemowym???
Odpowiedzi: 3
EuleEule:Aha czyli tylko do przechowywania plików. Gry ani programu na nim nie zainstaluje? Czy jak podłącze go do kompa (na którym mam inny dysk i system) i zacznę instalację, a potem wybiorę lokalizacje docelową na zew. dysku i podłącze go do drugiego kompa to mi nie ruszy aplikacja??? :shock: :?:
czemu nie zainstalujesz ? zainstalujesz normalnie, a z podłączeniem w drugim kompie to bedzie zalezało od aplikacji, niektore są takie źe odpalisz po skopiowaniu na inny nosnik na innym sprzęcie.
Aha czyli tylko do przechowywania plików. Gry ani programu na nim nie zainstaluje? Czy jak podłącze go do kompa (na którym mam inny dysk i system) i zacznę instalację, a potem wybiorę lokalizacje docelową na zew. dysku i podłącze go do drugiego kompa to mi nie ruszy aplikacja??? :shock: :?:
O ile BIOS zezwoli na bootowanie z USB to tak, ale nie polecam, bo mimo wszystko jest wolniejszy...
Strona 1 / 1