Dysk Wymienny Problem
Gdy podłączam dyski USB lub cokolwiek co przechowuje dane na pamięci USB wtedy wykrywa mi dysk ale nie mogę przeglądać plików – pisze źe trzeba sformatować urządzenie, gdy formatuje pisze źe nie moźna sformatować, USB działa – mysz, klawiatura itp ale nie mogę nagrywać nic na Pamięć USB. To samo dzieje się z DVD/CD ROMem – nie czyta mi płyt a urządzenie jest sprawne. Naprawde nie chce reinstalować systemu tylko dla tego bo cały system jest stabilny. Jeśli nikt nie ma pomysłu to czy da się zreinstalować cały system odczytu danych z urządzeń peryferyjnych?
A w konsoli... no cmd pisze:
"Wolumin nie zawiera rozpoznawalnego systemu plików.
Sprawdź czy załadowano wszystkie wymagane sterowniki systemu plików i czy wolumin nie jest uszkodzony"
A to wszystko działało i urządzenia są sprawne
A w konsoli... no cmd pisze:
"Wolumin nie zawiera rozpoznawalnego systemu plików.
Sprawdź czy załadowano wszystkie wymagane sterowniki systemu plików i czy wolumin nie jest uszkodzony"
A to wszystko działało i urządzenia są sprawne
Odpowiedzi: 2
Tu nawet nie chodzi o Samo USB ale o odczyt danych z nośników takich jak CD/DVD rom i między innymi dyski USB. Urządzenia mi wykrywa i ze sterownikami nic się nie dzieje, robiłem sposobem co mi mówisz duźo wcześniej i i tak nie zadziałało... chyba będę musiał reinstalke systemu zrobić...
Sprobuj usunac z menedzera urzadzen kontrolery USB. Niech system zainstaluje je na nowo po restarcie.
Strona 1 / 1