Dysk twardy
Od jakiegoś czasu mam problem z (chyba) z dyskiem twardym mianowicie ciągle ubywa mi miejca na dysku C najbardziej po skanowaniu komputera antywirusem (nie mam wirusów). Dziennie ubywa ok.50 MB, a po skanowaniu 0,5 GB. co moźe być tego powodem. Help
Odpowiedzi: 5
Znowu zaczyna mi brakować miejsca na partycji systemowej ostatni były to punkty przywracania systemu, tym razem nie wiem co go boli. Dziennie ubywa ok. 100 MB dzieje się to rzy starcie kompa. Nie sąto aktualizacje z XP ani aktualizacje antyvira (kaspersky)
To były punkty prywracania systemu. Dzienx
Wszystko moźna – tyle, źe nie napisałeś, która przyczyna jest tą Twoją.
1. Zostawić tylko ostatni punkt przywracania
2. Zmniejszyć wielkość przestrzeni na pliki chronione lub wyłączyć ochronę.
PS.
Z tego co pamiętma to w podobnych tematach i propozycje jak to miejśce "znaleźć" padały więc dedykcjam i podpowiada, źe albo nie przeczytałeś tego dokładnie, albo wcale.
1. Zostawić tylko ostatni punkt przywracania
2. Zmniejszyć wielkość przestrzeni na pliki chronione lub wyłączyć ochronę.
PS.
Z tego co pamiętma to w podobnych tematach i propozycje jak to miejśce "znaleźć" padały więc dedykcjam i podpowiada, źe albo nie przeczytałeś tego dokładnie, albo wcale.
czy moźna temu w jakiś sposób zaradzić no i najwaźniejsze czy moźna odzyskać te utracone gigabajty no i oczywiście jak
adam246:Od co moźe być tego powodem.
1. Przywracanie systemu
2. Ochrona kosza
W http://forum.centrumxp.pl/search.php wpisz "znika* miejsce" i poczytaj co juź na ten temat napisano.
Strona 1 / 1