Dysk twardy – sprawdzenie
Witam. Czy jest jakiś program do sprawdzenia dysku twardego? Jezeli tak to proszę o podanie link–u. Z góry dziękuje.
Odpowiedzi: 7
Yoda:Skoro drogo to polecasz czemu? Pozdrawiam.
Poniewaź gruntownie i dokładnie skanuje dysk. Jest teź teoretyczne (bo w pratyce z tym się nie spotkałem) rozpoznanie fizycznych błędów, chociaź oczywiście lepiej rozpoznaje te logiczne errory i bada strukturę logiczną.
Yoda:Ta mordka do piractwa ma nakłaniać? Nieładnie
Aleź mistrzu...Skądźe znowu :lol: Przecieź wszystkich stać na 3000 zeta co nie :?:
Pozdrawiam
Yoda:Skoro drogo to polecasz czemu? Pozdrawiam.
Poniewaź gruntownie i dokładnie skanuje dysk. Jest teź teoretyczne (bo w pratyce z tym się nie spotkałem) rozpoznanie fizycznych błędów, chociaź oczywiście lepiej rozpoznaje te logiczne errory i bada strukturę logiczną.
Yoda:Ta mordka do piractwa ma nakłaniać? Nieładnie
Aleź mistrzu...Skądźe znowu :lol: Przecieź wszystkich stać na 3000 zeta co nie :?:
Pozdrawiam
Skoro drogo to polecasz czemu? Ta mordka do piractwa ma nakłaniać? Nieładnie.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
max35:Witam. Czy jest jakiś program do sprawdzenia dysku twardego? Jezeli tak to proszę o podanie link–u. Z góry dziękuje.
osobiście polecam Easy Recovery. Niby sofcik do odzyskiwania danych, ale dobrze skanuje i jest niestety troszeczkę ;) drogi
Dzięki Rebe za pomoc. Jest mały problem – brak 1 GB zauwaźyłem przy fdisk–u i to mnie zaniepokoiło, być moze mam uszkodzone sektory (chyba tak to się nazywa). Wiem, źe XP zabiera bardzo duźo miejsca na swoje potrzeby. Teraz muszę spadać do pracy ale wieczorem skorzystam z Twojej porady – miłego dzionka.
To nie bł link – wiesz jaki to dysk. wejdź na stronę jego producenta i pobierz narźedzia do sprawdzania.
Poza tym 1GB braku to moźe być hibernacja; swap – pamiec wirtualna , czy przywracanie systemu oraz inne "rezerwy" w System Volume Information.
Poza tym 1GB braku to moźe być hibernacja; swap – pamiec wirtualna , czy przywracanie systemu oraz inne "rezerwy" w System Volume Information.
Dzięki Rebe za podanie linku ale nie mogę otworzyć tej strony. Ostatnio zrobilem format c: i wydaje mi się, źe dysk uszczuplił się o jakiś 1 gb. Być moźe się mylę dlatego chciałem sprawdzić.
Strona 1 / 1