Dysk startowy do windy server 2003
Ściągnąłem plik startowy ISO win2003 i nie wiem co dalej.
Mam nagrywarkę, więc moźe mi ktoś powie jak utworzyć dysk startowy?
Mam nagrywarkę, więc moźe mi ktoś powie jak utworzyć dysk startowy?
Odpowiedzi: 11
wypalić obraz to nie problem nawet nero wystarczy....
jeśli chodzi o zabezpieczenia to ujawniają się one podczas tworzenia obrazu a nie jego wypalania. Są przypadki w których trzeba coś ustawiać ale to się bardzo rzadko zdarza. a propo instalacji 2003 z wirtuala to jak najbardziej się da to zrobić :) Wiem bo ja tak zrobiłem :)[/img]
jeśli chodzi o zabezpieczenia to ujawniają się one podczas tworzenia obrazu a nie jego wypalania. Są przypadki w których trzeba coś ustawiać ale to się bardzo rzadko zdarza. a propo instalacji 2003 z wirtuala to jak najbardziej się da to zrobić :) Wiem bo ja tak zrobiłem :)[/img]
wedlug mnie najprostrzy sposob to uzycie 2 programow 1. deamon tools 2 nero potem copy CD i wsio :D ja tak zrobile,m i nie bylo zadnych problemow
prześpij się bo zwiędniesz ;)PgX:Bardzo sorki ale jestem lekko niewyspany i zrozumiałem źe on chce instalować winde z wirtualnego napędu :wink: :oops:
Bardzo sorki ale jestem lekko niewyspany i zrozumiałem źe on chce instalować winde z wirtualnego napędu :wink: :oops:
nagrywasz obraz na płytkę, ustawiasz bootowanie w biosie z CDrom, resetujesz a dalej jak xp, włącza się instalator i postępujesz wg kroków, i jush, powodzenia :D :D :D :D
PgX:Ale z wirtualnego napędu nie zainstalujesz win 2003 :!: :idea: :wink:
Jak z wirtualnego ??? trza plik iso nagrać.. tym programem.!!
Pozdrawia godunow !
Ale z wirtualnego napędu nie zainstalujesz win 2003 :!: :idea: :wink:
Fazi78:Czyli obraz dysku ISO wypalić na płycie jako ImageDrive ?
Nie uźywałem jeszcze nero i dlatego nie wiem jak to zrobić.
Dzięki :)
Jest taki prosty i dobry program do zgrywania obrazów iso Alkohol 120 % (nie mylić ze szlachetnym trunkiem o nominale 95) Program tem moźesz pobrać z
http://www.alcohol–soft.com/
Pozdrawiam
Czyli obraz dysku ISO wypalić na płycie jako ImageDrive ?
Za pomocą np. Nero otwórz ten plik i go wypal na płycie :wink:
Strona 1 / 1