dysk samsung 120G
siemka mam dysk samsunga i potrzebowal bym jakiego programu serwisowego ktory by go naprawil(wyleczyl po ostatnim ataku wira)z gory wielkie dzieki
Odpowiedzi: 18
mrsit:Tak to biedny ects wirusa nie zlapal, dysku nie wyslal a za to konto mu zablokowano...
Ech my pajace... :)
Tym razem za siebie pisz, boś uźywania do pluralis majestatis uprawnion nie jest. My to co innego :mrgreen:
Tak to biedny ects wirusa nie zlapal, dysku nie wyslal a za to konto mu zablokowano...
Masz szczescie ze i w moim imieniu pozdrowienia przeslales :P .Rebe:źyczenia ozdrowienia ślemy ( choć przyznać – z całą szczerością – musimy, źe poboźnymi one tylko zdają się być).
P.S. W piaskownicy juz bylem, nawet sie czegos naumialem :wink: .
ects:debile jedne sami sobie Idź z Bogiem w hdd albo najlepiej w swoje zryte glowy pajace jedne do piaskownicy idzie lepiej anie do komutera
Synku, dziecię boźe – mniej krzyku więcej pokory, bo póki co to aniś kulturą się nie wykazał, ani gramtnością – nawet w tym by problem(?) opisać.
My jednak, ludzie w doświadczenie bogaci wiemy, źe ułomności Twoje przedmiotem kpin i źartów być nie powinny i współczując Ci, za ich przyczyną, źyczenia ozdrowienia ślemy ( choć przyznać – z całą szczerością – musimy, źe poboźnymi one tylko zdają się być).
http://www.bykom–stop.avx.pl/
debile jedne sami sobie napierdalajcie w hdd albo najlepiej w swoje zryte glowy pajace jedne do piaskownicy idzie lepiej anie do komutera
mrsit:Bo to nie o program serwisowy chodzilo a bardziej o przyslanie ww. dysku :)
i znalazła sie osoba, która w pełni mnie rozumie...
ps. dziwny jest ten świat.
mrsit:Bo to nie o program serwisowy chodzilo a bardziej o przyslanie ww. dysku :)
Zanczy o ...Servisco ? :mrgreen:
Bo to nie o program serwisowy chodzilo a bardziej o przyslanie ww. dysku :)
Wlasnie o to chodzi, ze na 99% nie musial. Z drugiej strony skad wiesz ze zrobil "formata" ?corning:Panowie chłopak złapał wirucha, musiał wykonać formata...
corning:po co ... chyba zbyt dosłownie odczytałeś mój tekst.
Chyba nie, bowiem nie do drugiej częsci się odnosiłem, ale ogólną wątpliwość co do sensu uzycia programu serwisowego wyraziłem.
po co ... chyba zbyt dosłownie odczytałeś mój tekst.
corning – tak tylko zapytam po co – w sytuacji "po wirusie" program serwisowy ?
Pomijając kwestię "zielonych", o których EL NINO napisął, a które były na innym forum szeroko(?) omawiane, jakoś nie słysząłem by program tego typu dysk zepsuł.
Poza tym gdziem owa o formacie i w ogóle o czymkolwiek co moźna za opis problemu uznać ?
Seeker wskazął gdzie szukać narzędziówek dla dysku i to w zasadzie sprawę pytania zamykało. Choć dalej nie wiadomo czy nie na wyrost.
Pomijając kwestię "zielonych", o których EL NINO napisął, a które były na innym forum szeroko(?) omawiane, jakoś nie słysząłem by program tego typu dysk zepsuł.
Poza tym gdziem owa o formacie i w ogóle o czymkolwiek co moźna za opis problemu uznać ?
Seeker wskazął gdzie szukać narzędziówek dla dysku i to w zasadzie sprawę pytania zamykało. Choć dalej nie wiadomo czy nie na wyrost.
Panowie chłopak złapał wirucha, musiał wykonać formata, a wy z niego drwicie... Ects z nam taki jeden serwis, przyślij go do mnie, ja się nim zaopiekuję ;>
Podobno te z zielonych pol miedzy partycjami sa bardzo niebezpieczne. Nie ma zartow.mrsit:I oczywiscie musisz bardzo uwazac zeby podczas tej operacji jakies wirusy nie wyskoczyly...
Rebe:Młotkiem moźe ?
Przecieź jeźeli to "tylko' wirus to zdjęcie partycji wystarczy.
Do zdjecia partycji to mlotek sie nie nadaje. Lepiej bardzo delikatnie podwazyc srubokretem z prawej strony (patrzc na dysk z przodu). I oczywiscie musisz bardzo uwazac zeby podczas tej operacji jakies wirusy nie wyskoczyly zwlaszcza jesli nie szczepiles sie to mozesz to mocno odchorowac.
Młotkiem moźe ?
ects:siemka mam dysk samsunga i potrzebowal bym jakiego programu serwisowego ktory by go naprawil(wyleczyl po ostatnim ataku wira)z gory wielkie dzieki
Co Ty chcesz mu zrobić :shock: – lobotomię? :mrgreen:
Zobacz u tych co go wyprodukowali , czy jakiego "leku" nie mają
Strona 1 / 1