Dysk 200 gb
Mam 470 zł i chciałbym kupic HDD 200gb , dysk ma sluzyc do gier przedewszystkim , co polecacie ? Prosze o firme , model itd Za pomoc dziekuje , prosze o komentarz w tym watku . pa
Odpowiedzi: 10
Jest prosty, niezawodny i darmowy sposób na wyciszenie dysku...
Mam Seagate Barracuda VII (chyba) 120 GB SATA i nie narzekam.
Jedynie hałasuje trochę, ale to chyba kaźdy dysk ;–)
Jedynie hałasuje trochę, ale to chyba kaźdy dysk ;–)
ja mam caviara i tez nienarzekam:)
Ukey:Chcial bys Segate, Segate, Segate, juz mi 3 Maxtory padly moze jakies mam trafne szczescie ale .. To mnie zniechecilo.. A Baracuda jeszcze nigdy mnie nie zawiadła. (sorr jesy cos zle napisalem w nazwach)
Ukey – Skoro 1 Maxtor Ci siadł...to po co kupywałeś 2 a potem 3 jak kaźdy Ci się psuł ??
Troszkę to nielogiczne :P
Mam juz ponad 2 lata Maxtora 80 gb smiga jak tralala ale moje pliczki wymagaja wiecej hdd , a pozatym chce zeby gry szybciej chodzily , jakies konkretne modele ?? :D
darek_dade:Ja miałem 5 maxtorów, dwa mam aktualnie i szafa gra :]
Czyli 3 padly :?: Tak :?: :P :D
Ja miałem 5 maxtorów, dwa mam aktualnie i szafa gra :]
darek_dade:Maxtor, Maxtor i tylko Maxtor. Amen
Chcial bys :D Segate, Segate, Segate, juz mi 3 Maxtory padly moze jakies mam trafne szczescie ale .. To mnie zniechecilo.. A Baracuda jeszcze nigdy mnie nie zawiadła. (sorr jesy cos zle napisalem w nazwach)
Maxtor, Maxtor i tylko Maxtor. Amen
Bednarz:Mam 470 zł i chciałbym kupic HDD 200gb , dysk ma sluzyc do gier przedewszystkim , co polecacie ? Prosze o firme , model itd Za pomoc dziekuje , prosze o komentarz w tym watku . pa
Po to forum zostało podzielone na działy, aby nie robić bajzlu. Nie w tym dziale napisałeś.
Strona 1 / 1