dwie sieci i laptop
Dziem Dopry,
Pytanko – czy w XP Home moźna ustawić dwie lokalizacje sieciowe (jak np. w Linuxie Kubuntu). Jedna do sieci w pracy, druga do domowej (źadna nie ma automatycznego przydzielania IP niestety)
aha, szukałem w arch. i niczego nie znalazłem :)
Pytanko – czy w XP Home moźna ustawić dwie lokalizacje sieciowe (jak np. w Linuxie Kubuntu). Jedna do sieci w pracy, druga do domowej (źadna nie ma automatycznego przydzielania IP niestety)
aha, szukałem w arch. i niczego nie znalazłem :)
Odpowiedzi: 6
I po co się tak w starym roku jeźyć i obraźać?
EL NINO nie podał kierunku poszukiwań , bo mu się nie chce szukać i sklerozę ma gdzie o tym pisał , poza tym kaźdy tu poświęca swój czas nie na to by komuś linki czy tematy wyszukiwać . Zachęcanie do szukania nie jest źadną formą niegrzeczności czy nieprzyjaznego nastawienia , pomagamy bo to lubimy ,a nie dlatego źe musimy.
Ale mniejsza z tym na koniec roku dni dobroci nastały
http://forum.infojama.pl/viewtopic.php?p=65431#65431
Ps. EL tylko mnie się nie pytaj jak to znalazłem , bo juź nie...pamiętam :mrgreen: :wink:
EL NINO nie podał kierunku poszukiwań , bo mu się nie chce szukać i sklerozę ma gdzie o tym pisał , poza tym kaźdy tu poświęca swój czas nie na to by komuś linki czy tematy wyszukiwać . Zachęcanie do szukania nie jest źadną formą niegrzeczności czy nieprzyjaznego nastawienia , pomagamy bo to lubimy ,a nie dlatego źe musimy.
Ale mniejsza z tym na koniec roku dni dobroci nastały
http://forum.infojama.pl/viewtopic.php?p=65431#65431
Ps. EL tylko mnie się nie pytaj jak to znalazłem , bo juź nie...pamiętam :mrgreen: :wink:
świetne, przyjazne forum – tak trzymać chłopcy :)
jak zawsze prędzej pomogą na anglojęz. forum niź na polskim – ale to juź standart...
wszystkiego dobrego w NR 2006 :)
jak zawsze prędzej pomogą na anglojęz. forum niź na polskim – ale to juź standart...
świetne, przyjazne forum – tak trzymać chłopcy :)
ermi:Jeśli piszę, źe szukałem – znaczy, źe szukałem – widać wyszukiwarka słabo indeksuje, ty zamiast tracić czas na zgryzliwość mógbyś podesłać link to thread'a.
dziękuję za pomoc :)
*** a nie szukałeś..
Jeśli piszę, źe szukałem – znaczy, źe szukałem – widać wyszukiwarka słabo indeksuje, ty zamiast tracić czas na zgryzliwość mógbyś podesłać link to thread'a.
Chocbys na rzęsach stawal, nie uwierze w bajki o szukaniu.ermi:aha, szukałem w arch. i niczego nie znalazłem :)
BTW – mozna.
Strona 1 / 1