dwa XP na dwóch dyskach

miałem dwa xp na dwóch róźnych dyskach wybierałem swój przy starcie i było ok problem syn sformatował swój dysk i od nowa zainstlował xp skutek taki źe teraz nie mam dostepu do swojego systemu bo nie ma wyboru przy starcie a po f8 nie widac innego systemu mój dyskjest widoczny alesystem nie jak to naprawić bo inaczej uduszę małego anie chciałbym być dzieciobojcą zwłaszcza źe przyrost dem. malutki

Odpowiedzi: 2

Jak zaladuje sie instalator windowsa to zrob reperacje systemu wybierz instalacje i jak wlaczy sie c/windows cos tam tom wpisz fixmbr i enter powinno pomoc
Navarre
Dodano
20.04.2006 12:52:56
bor – Twoja błyskotliwość jest zapewne w jakiejś proporcji do inteligencji – nie wiem tylko czy wprost czy odwrotnie.
Wyskocz jeszcze raz – tylko papa nie zapomnij dopisać.

dziadekak – pozostaje posłuźyć się konsolą odzyskiwania i z jej poziomu zastosować polecenie odtworzenia menu wyboru – bootcfg to czy uźyć go od razu z przęłącznikiem /add czy najpierw z /rebuild to juź kwestia wtórna.
Moźe warto byś sięgnął do pomocy systemu i o tym poleceniu i jego opcjach poczytał przed uźyciem – tak dla własnego spokoju, ze nie jest to nić strasznego.
Rebe
Dodano
19.04.2006 20:47:15
dziadekak
Dodano:
19.04.2006 19:59:38
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1