Dwa Systemy Win98
Hej, mam problem. Mam w kompie dwa dyski i chce zainstalowac dwa systemy win98. Jak zrobic menu startowe by mozna bylo wybierac ktory system odpalic???
Odpowiedzi: 7
Dziekuje bardzo!!!!!!!
FlaQs:i oto kolejny bez sensu nabity post... nie to ze sie czepiam :wink:TheL:pierwszy raz widze aby ktos chcial instalowac 2 x win 98 na jednym kompie ... ale moj poprzedik ma racje potzreba Ci boot loadera
Jak i ten krytykujący, źe o moim nie wspomnę.
FlaQs:i oto kolejny bez sensu nabity post... nie to ze sie czepiam :wink:TheL:pierwszy raz widze aby ktos chcial instalowac 2 x win 98 na jednym kompie ... ale moj poprzedik ma racje potzreba Ci boot loadera
Jak i ten krytykujący, źe o moim nie wspomnę.
i oto kolejny bez sensu nabity post... nie to ze sie czepiam :wink:TheL:pierwszy raz widze aby ktos chcial instalowac 2 x win 98 na jednym kompie ... ale moj poprzedik ma racje potzreba Ci boot loadera
pierwszy raz widze aby ktos chcial instalowac 2 x win 98 na jednym kompie ... ale moj poprzedik ma racje potzreba Ci boot loadera
pierwszy raz widze aby ktos chcial instalowac 2 x win 98 na jednym kompie ... ale moj poprzedik ma racje potzreba Ci boot loadera
Za pomoca programu zwanego "bootloader".
Strona 1 / 1