Dwa pulpity – problem :/

Witam

Potrzebuje utworzyć sobie nawet nie dwa a trzy pulpity. Moj system: WIN XP PRO SP2 PL, moja grafa GF 6800 PCI–E, sterowniki do grafy 77,72.
Wchodze sobie w te ustawienia nvidi, daje zarzadzanie pulpitami i tworze sobie te dwa dodatkowe pulpity o roznych nazwach.
Ustalam klawisz skroto do przchodzenia pomiedzy nimi – all ok.
Jednak kiedy wylacze kompa i wlacze nastepnego dnia, lub poprostu uruchomie ponownie to dodatkowe pulpity znikają.
Nie chce mi sie codziennie bawic w ustawianie. Przypuszczam, źe to nei jest raczej normalne. Czy ja cos zrobie zle o czym zapomnialem ?

Pozdrawiam
Foxhunt

Odpowiedzi: 3

Nie działa ! Jakies inne pomysly ?
Foxhunt
Dodano
20.12.2005 10:54:58
Z innymi driverami nie probowalem, bo te o ile dobrze pamientam sa najwydajneijsze do mojej grafy. Wiec zmiana sterownikow odpada.

Co do tego no save settings to usuwalem go w zwaizku z tym, ze nie zapamientywal rozmeiszczenia ikonek na pulpicie. Jednak nic to nei dalo w koncu nosavesettings znow SAM sie pojawial. No ale sprobuje, chociaz czarno to widze...

Nei da sie tego jakos naprawic, zeby zapamientywal normalnei ustawienia ?
Foxhunt
Dodano
19.12.2005 17:17:08
Opdal edytor rejestru (Start –> uruchom –> regedit) i sprawdź w kluczach HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer i HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer czy nie masz wpisu NoSaveSettings – jeźeli jest to go usuń.

Próbowałeś z innymi driverami ??
Żółty
Dodano
18.12.2005 19:40:24
Foxhunt
Dodano:
18.12.2005 19:32:03
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1