dwa problemy z xp home edition pomoc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Po pierwsze obraz na ekrenie sam mi sie przesuwa czasami zmniejsza czsami sie caly zamazuje a czasami monitor na minute gasnie i sie ponownie zalacza ale z pochlastanym obrazem druga sprawa to mam soundblastera 5.1 live i kiedy go wloze do pci a windows xp mowi ze znaleziono nowy sprzet to w tym momencie sie zawiesza prosze o pomoc oc z tym fantem zrobic
Odpowiedzi: 3
ostatni raz przenosze to – potem bedzie wywalanie topicow :evil: – chyba bylo cos napisane co robie z topicami ktore sie tu znajda
ostatni raz przenosze to – potem bedzie wywalanie topicow :evil: – chyba bylo cos napisane co robie z topicami ktore sie tu znajda
Co do monitora jesli masz mozliwosc sprawdz go na innej karcie graficznej mozliwe ze biedak juz ma dosyc :D, co do SB Live sprawdz go na innej magistrali PCI, tez tak miałem w starym kompie z Tunerem ze nie chciał mi działac i przełozyłem na inna i działał.
P.S
Masz moze jeszcze inna karte muzyczna np zintegrowana na pł. głównej ? jesli tak to ją wyłacz.
P.S
Masz moze jeszcze inna karte muzyczna np zintegrowana na pł. głównej ? jesli tak to ją wyłacz.
Strona 1 / 1