Dwa problemy z plyta glowna
1. Jak moźna sprawdzić, jaki dysk maksymalnie mogę podpiąć do płyty głównej (MSI K7T Turbo2), czy to ma znaczenie jaki i jakiej pojemności?
2. Jaka jest najlepsza karta graficzna na AGP x 4?
2. Jaka jest najlepsza karta graficzna na AGP x 4?
Odpowiedzi: 4
bonzo:1. Jak moźna sprawdzić, jaki dysk maksymalnie mogę podpiąć do płyty głównej (MSI K7T Turbo2), czy to ma znaczenie jaki i jakiej pojemności?
Masz chipset KT133A ,– kaźdy dostępny na rynku dowolnej wielkości dysk , dowolnego producenta będzie w pełni widoczny i w BIOSie i w systemach z rodziny NT , w ststemach Win9x tylko do 137GB
Kaźda karta APGx4 pracuje poprawnie w AGPx8... Takźe kaźda karta AGPx8 pracuje poprawnie w AGPx4...
Bo karty AGPx4 to starocie? – Odpowiedź na pytanie...
Kup dobrą kartę AGPx8 – to moźe ją jeszcze zamontujesz w nowym kompie – jak sobie kupisz jakiś...
Co do dysku – 120GB moźesz kupić w ciemno. Płyta ma kontroler ATA100 – więc spokojnie sobie z takimi poradzi. Polecam Seagate Barracuda 7200.7 8MB cache.
Bo karty AGPx4 to starocie? – Odpowiedź na pytanie...
Kup dobrą kartę AGPx8 – to moźe ją jeszcze zamontujesz w nowym kompie – jak sobie kupisz jakiś...
Co do dysku – 120GB moźesz kupić w ciemno. Płyta ma kontroler ATA100 – więc spokojnie sobie z takimi poradzi. Polecam Seagate Barracuda 7200.7 8MB cache.
1. Wgralem nowy ale nie pisalo o dyskach tylko procesorach.
2. ale jest poczebna na agp x 4 . Po co mi na x8 jezeli nie obsluzy
2. ale jest poczebna na agp x 4 . Po co mi na x8 jezeli nie obsluzy
1. Zobacz w sieci – czy jest nowy bios do tej płyty... tam powinno być coś o dyskach. Najlepiej kup 120GB. Napewno będzie dobrze działać.
2. Kaźda z AGP x8 / A ile masz na to kasy?
2. Kaźda z AGP x8 / A ile masz na to kasy?
Strona 1 / 1