Dwa Konta Admina??

Mam problem:
Miałem na swoim kompie utworzone od początku jedno konto Administratora, konto Gościa było wyłączone.
System działał poprawnie, nie było logowania na początku, włączał się ten Administrator.

Ostatnio utorzyłem nowe konto (utworzone jako Administrator), nadałem mu nazwę A.

Mam teraz dwa Konta Administrator i A. Obydwa niby na prawach administratora.

Problem polega na tym, źe komputer cały czas włącza mi profil konta A (czyli inny pulpit, brak GG, brak Outlook Express itd.)

W dziale KONTA UŻYTKOWNIKÓW mam niby dwóch Adminów, ale nie mogę usunąć konta A,bo jestem na nim zalogowany, a konto Administrator ma mniej opcji.

Jeśli włączę wybór kogo mam logować przy uruchamianiu systemu, to jest tylko KONTO A, nie ma konta Administrator.

CO robić?? Nie mogę włączyć konta Administrator, a bardzo chcę? Moźe pousuwać jakieś pliki, lub pozamieniać?? Pomóźcie!

Odpowiedzi: 5

Niech Ci na zdrowie idzie :lol: .
Radjon:
...nie pomyślałem o tym ...
Pewnie miales stresa :wink: .
EL NINO
Dodano
19.03.2004 21:54:22
Dzięki Stary, masz rację.. przecieź to było banalne, nie pomyślałem o tym.
Pozdrawiam i dzięki!!!!
Anonymous
Dodano
18.03.2004 23:32:46
Konta mozna usuwac w Zarzadzaniu komputerem w Panelu sterowania –> Narzedzia administracyjne.
EL NINO
Dodano
18.03.2004 22:50:17
Pomogło, udało mi się zalogowac Jako ADMINISTRATOR. Problem mam teraz, bo nie widzę w KONTACH UŻYTKOWNIKÓW opcji, aby usunąć konto A. Gdzie to się znajduje, bo juź przeszukałem wszystkie polecenia. Jak moźecie to pomóźcie.
Za pomoc bardzo dziękuje!
rajdon
Dodano
18.03.2004 09:31:44
Na ekranie logowania wcisnij CRTL+ALT+DEL i nie puszczajac dwoch pierwszych jeszcze raz DEL.
Ukaze sie monit logowania.
W nazwie uzytkownika wpisz Administartor no i opowiednie haselko (chyba ze nie masz)
brtx
Dodano
18.03.2004 01:15:52
rajdon
Dodano:
18.03.2004 00:56:10
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1