Dwa identyczne Windowsy na dysku – jak usunąc jeden z nich?

Miałem XP, wszystko grało, ale po wgraniu linuxa tamten się zepsuł. Zainstalowałem więc obok starego XP, nowy i wszystko gra. Ten nowy jest w folderze WIN a stary w WINDOWS. No więc jak usunąc ten stary? Poprzez włoźenie płytki instalacyjnej i z konsoli, uźycia opcji kasowania? Czy jest moźe łatwiejszy sposób? Bo nie chcę niczego zgrzebać :mrgreen:

Odpowiedzi: 4

Wejdz na jednego z tego windowsow i wywal jednego . I puzniej usun go (tego wywalonego) z BOOT listy i po sprawie :wink:
Ukey
Dodano
11.10.2004 21:22:36
matt11:
Miałem XP, wszystko grało, ale po wgraniu linuxa tamten się zepsuł. Zainstalowałem więc obok starego XP, nowy i wszystko gra. Ten nowy jest w folderze WIN a stary w WINDOWS. No więc jak usunąc ten stary? Poprzez włoźenie płytki instalacyjnej i z konsoli, uźycia opcji kasowania? Czy jest moźe łatwiejszy sposób? Bo nie chcę niczego zgrzebać :mrgreen:

Zdejmujesz atrybuty ze wszystkich plików i katalogów w tym niechcianym Windowsie, uruchamiasz linię poleceń i wpisujesz
rd /q /s – kasujesz całe drzewo
Seeker
Dodano
11.10.2004 21:18:29
godunow:
...Usuń jeden i po sprawie..

Ale on sie pyta jak usunąć a nie co zrobić :P
bluzgmaster
Dodano
11.10.2004 20:50:34
matt11:

A obu uzywasz..?
Usuń jeden i po sprawie..
A jak Ci Linucx mógł schrzanić Windowsa..? :wink: :wink: Pierwsze coś takiego słyszę źe linux zepsół Windowsa..!!!
Pozdro..!!
Anonymous
Dodano
11.10.2004 18:46:06
matt11
Dodano:
11.10.2004 16:34:56
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1