dwa dyski–jededn niedostepny
15gb ibm stał sie za mały wiec kupiem nowa [/b]baracude 80gb na której zainstalowałem identycznego xp...ustawiłem go na master i...system sie nieodpalał–no system disk...odwróciłem sprawe i zrobiłem ibm na mastera...odpala sie system z baracudy ale nie mam dostepu do ibm na którym mam mase istotnych rzeczy..pomyslałem ok...odłacze baracude, odpale ibm i przesle poczta poliki..tak zrobiłem i potem ponownie zainstalowałem sama baracude..i...kupa!!!–zero systemu..wiec robie druga instalacje...okazuje sie ze mam xp juz bez programów...natomiast pliki spod starego xp sa niedostepne dla mnie...nie posiadam norton ghosta ale nawet gdybym miał nie mam nagrywarki...konfiguracja kompa: p4–2,4ghz, asusp4b533, leadtek ulrta4600i vivo, 512mb ddr 2100(kingston)...help!!!!
Odpowiedzi: 7
dzięki nareszcie pełna kontrola nad XP
Jesli dostajesz odmowe przy probie wejscia do folderow, to po prostu przejmij je na wlasnosc. Wylacz proste udostepnianie i we wlasciwosciach zmien wlasciciela zaznaczajac przejecie z podfolderami, jesli takowe sa.
Nistety mam ten sam problem pliki do których nie moźesz się dostać są plikami prywatnymi z poprzedniej instalacji win xp do przy logowaniu wprowadziłeś hasło i dlatego są niedostępne ja próbuję od 2 tygodni dotrzeć do takich dokumentów na róźne sposoby i nic jeźeli ktoś zna sposób jak wywołać źądanie o podanie hasła to proszę o pomoc.
halo...tyle jestem wstanie sie domyslec...
podłącz na tylko na skopiowanie plików.
Później spowrotem CD–ROM.
Pozdrówki
Później spowrotem CD–ROM.
Pozdrówki
sadzis ze to problem współdzielenia kanału ide?pomyslimy..moze akurat..thx..
moźesz spróbować na jakiś czas podłączyć jeden z dysków zamiast CD–ROMu.
Strona 1 / 1