DVD
Właściwie to nie wiem w którym dziale powinienem ten post umieścić. Szukam co prawda programu, ale sprawa dotyczy sprzetu. :roll:
Ale do meritum: poszukuję programu, który raz na zawsze załatwi problem ograniczeń regionalnych DVD–ROMu. Nie chodzi mi o programy "oszukujące" odtwarzacze płyt DVD. Tylko o taki, który na stałe zdejmie z mojego napędu to w/w ograniczenie.
Będę wdzięczny za wszelką pomoc.
Pozdrawiam.
Ale do meritum: poszukuję programu, który raz na zawsze załatwi problem ograniczeń regionalnych DVD–ROMu. Nie chodzi mi o programy "oszukujące" odtwarzacze płyt DVD. Tylko o taki, który na stałe zdejmie z mojego napędu to w/w ograniczenie.
Będę wdzięczny za wszelką pomoc.
Pozdrawiam.
Odpowiedzi: 5
THX tak kapuje :DDD ale ja tam nie mam filmów z USA to do chuja mi to :DD
THX tak kapuje :DDD ale ja tam nie mam filmów z USA to do chuja mi to :DD
@Mahewa: regiony to takie gówniane utrudnienie, które ma chyba 6 stref. W kaźdej strefie są państwa. Jeźeli wypuszczą w stanach matrixa na dvd, to nie moźesz oglądać tego filmu w Polsce. Musisz zmienić region (oni mają(USA) 1, a Polska ma 2). Wszystko niby w porzo, ale trzeba zmieniać te regiony. A ma się ograniczoną ilość zmian. Kapujesz? :)
a do czego ten region DVD?? co to jest wogóle i co ci to przeszkadza??
Wejdź na strone http://www.firmware–flash.com/
Znajdziesz na niej zmodyfikowane wersje firmware do DVD, które usuwają blokadę regionu
Znajdziesz na niej zmodyfikowane wersje firmware do DVD, które usuwają blokadę regionu
Strona 1 / 1