DVD–RW
Witam was.
kupiłem sobie płytę dvd–rw EMTEC. Po puierwszym naganiu (niby wszystko dobrze sie nagrało) w chwil obecenj nie mogę z niej odczytac danych. Nagrywarka widzi czysta płyte. Nie moge jej takźe sformatować, poniewaź wyskakuje błąd (Nero).
Jak mozna ja odzyskać?
Nagrywarka liteon 1693S.
Pozdrawiam/.
kupiłem sobie płytę dvd–rw EMTEC. Po puierwszym naganiu (niby wszystko dobrze sie nagrało) w chwil obecenj nie mogę z niej odczytac danych. Nagrywarka widzi czysta płyte. Nie moge jej takźe sformatować, poniewaź wyskakuje błąd (Nero).
Jak mozna ja odzyskać?
Nagrywarka liteon 1693S.
Pozdrawiam/.
Odpowiedzi: 3
Kolego, proponuję dokłanie najpierw przeczytać pytanie.
Bo ja za bardzo nie rozumiem Twojej odpowidzi.
Pozdrawiam.
Bo ja za bardzo nie rozumiem Twojej odpowidzi.
Pozdrawiam.
nostromo:Witam was.
Jak mozna ja odzyskać?
Nagrywarka liteon 1693S.
Pozdrawiam/.
ja mam NERO i trzeba zaznaczyc do wypalania DVD a nie CD–ROM. musicz dokładnie patrzec co jest włączone w czasie nagrywania bo sa 3 opcje w nagrywaniu na nero,jest do góry małe okienko gdzie zaznaszasz ktorą płytke chcesz nagrac :)
1. Co do odzyskania danych to np. programem CDRoller
2. Skasowanie płytki – propnuję spróbować w innym programie nagrywającym obsługującym DVD.
Odwiedź stronkę www.cdrinfo.pl tam zapewne znajdziesz coś z tych rzeczy, o których mowa powyźej.
2. Skasowanie płytki – propnuję spróbować w innym programie nagrywającym obsługującym DVD.
Odwiedź stronkę www.cdrinfo.pl tam zapewne znajdziesz coś z tych rzeczy, o których mowa powyźej.
Strona 1 / 1