DVD–RW Samsung, jak zmieścić przerobiony film AVI na DVD

Wiem ze jest wiele w sieci info na temat przerabiania fimow z AVI na DVD, ale nigdzi enie moge znalezc jak zgrac taki film na DVD–RW, wszedzie jest opis jak zgrac na CD–RW. PRzerobiłem film najpierw na format DVD (vob itp) i chcąc nagrać go na plyte DVD pojawilo sie ponad 2000% overwrite, tak wieć przerobilem film na SVCD, podobna watrtosc sie pojawiła, choć fil w rzeczywistosci wynosi ok 1,5 gb a plyta DVD ma 4,7gb... uzywam programu Pinnacle Expresion (byl razem z nagrywarką) moźna w nim zrobic fajne menu, ale co z tego... probowalem tego samego w Nero... juź nie mam pomysłów co i jak, jest w sumie wiele prgramow do przerabiania z AVI do VCD SVCD i DVD... ale jak potem to zgrac na płyte DVD ?.... help me.

Odpowiedzi: 1

Ja robię to w nero i bez względu na format w jakim mam film nero od razu wali do DVD czy SVCD jak kto woli.
Odpalasz nero i w lewym górnym rogu jest zakładka "DVD" niźej klikasz "Foto Wideo" i "Twórz własne DVD. Odpala się program i z lewej klikasz utwórz nowy film. Szukasz gdzie masz film na HDD, przeciągasz do paska u dołu dajesz dalej i znowu dalej i robisz menu (albo i nie robisz) potem dalej i wyskakuje podgląd twego dzieła i znowu dalej. Z lewej masz okno jeśli najedziesz na napis " Nagraj na" wyskoczy zakładka Nagrywarki i Imagre record. Ja mam Nero StartSmart 1.0.1.13 i tak tam to działa.
Pan i pastuch
Dodano
25.02.2005 21:00:42
MagicDuh
Dodano:
18.01.2005 18:05:38
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1