DVD Player poszukuje
Witam .Potrzebuje ludziska jakas darmowa wersje DVD–Playerka.Moze znacie jakies Linki........? thanks
Pozdrawiam :–)
Pozdrawiam :–)
Odpowiedzi: 20
Najlepszy darmowy soft do odtwarzania DVD to Zoom Player. Z komercyjnych polecam Power DVD. :)
Zrobiło się trochę ot ,ale co mi tam :P
Co do CMSP,to jakoś bardziej odpowiada mi Winamp 5.04,Foobara zaniechałem dawno temu.
Na Winampie dzwięk jest świetny.
A mój Technics leźy w szafie :wink:
Co do CMSP,to jakoś bardziej odpowiada mi Winamp 5.04,Foobara zaniechałem dawno temu.
Na Winampie dzwięk jest świetny.
A mój Technics leźy w szafie :wink:
Generalnie u mnie mp3 i Audio DVD + EAX to CMSP.
Do DVD to Power DVD.
Real Alternative do *mov.
Reszta muzy przez Technics`a :wink: .
Do DVD to Power DVD.
Real Alternative do *mov.
Reszta muzy przez Technics`a :wink: .
McScr@by:Nie mów źe WMP10 tak Ciebie zauroczył źe zrezygnujesz z CMSP :P :wink: .
I nie powiem :) tylko, źe CMSP teź nie uźywam za często – tylko do cdaudio, tak to tylko foobar chodzi + jakiś preset EAX.
A wmp uźywam czasami do dvd, tudzieź krótkich klipów wideo.
SLAY3R mi tam wystarcza CMSP ( Creative ).
Nie pamiętam kiedy ostatnio uruchamiałem WMP.
Z tego co wiem to takźe posiadasz Audigy 2.
Nie mów źe WMP10 tak Ciebie zauroczył źe zrezygnujesz z CMSP :P :wink: .
Nie pamiętam kiedy ostatnio uruchamiałem WMP.
Z tego co wiem to takźe posiadasz Audigy 2.
Nie mów źe WMP10 tak Ciebie zauroczył źe zrezygnujesz z CMSP :P :wink: .
Co tu duźo mówić, rewolucji nie ma.
Największa zmiana to chyba interfejs. Wygląda to teraz IMHO znacznie ładniej od poprzednika.
Jakość odtwarzanego dźwięku raczej nie poprawiła się.
Microsoft chwali się, źe WMP10 pbsługuje teraz duźo więcej przenośnych uźądzeń niź poprzednia wersja, ale nie mam jak tego sprawdzić :P
Największa zmiana to chyba interfejs. Wygląda to teraz IMHO znacznie ładniej od poprzednika.
Jakość odtwarzanego dźwięku raczej nie poprawiła się.
Microsoft chwali się, źe WMP10 pbsługuje teraz duźo więcej przenośnych uźądzeń niź poprzednia wersja, ale nie mam jak tego sprawdzić :P
SLAY3R:No ja się tym bawię :)
Jakieś rozwinięcie tematu :?: :wink:
Konkretnie strona audio ?
i jakie wrazenia ? duze zmiany w stosunku do 9 ? jakies ciekawe nowosci i bajery ?SLAY3R:No ja się tym bawię :)
No ja się tym bawię :)
no nie, ale mysle ze warto poczekac na polska wersje.SLAY3R:gieras:on jest juz w PL ?
Jest on 'in english'.
Ale to nie wada :wink:
ps. bawi sie tym juz ktos >?
gieras:on jest juz w PL ?
Jest on 'in english'.
Ale to nie wada :wink:
on jest juz w PL ?SLAY3R:
Fusion DVD Player , Fusion DVD Player
Fusion, Maximus
Ale najlepsze są płatne Power DVD i WinDVD (dodają je czasami do kart grafiki albo nagrywarek).
Nic prostszego jak zajrzeć na google :wink:
Fusion, Maximus
Ale najlepsze są płatne Power DVD i WinDVD (dodają je czasami do kart grafiki albo nagrywarek).
jest cos takiego jak FreeDVD 2.0
ale linka ci nie podam, bo mam instalke od dawna na dysku, ale skad ja sciagnalem–nie pamietam.
Fusion DVD Player , Fusion DVD Player
Fusion, Maximus
Fusion, Maximus
ale linka ci nie podam, bo mam instalke od dawna na dysku, ale skad ja sciagnalem–nie pamietam.
Windows Media Player 9
ten program nie przypadł mi do gustu. Nie ma darmowych, fahnych programów...
sprobuje . :–D
Spróbuj R DVD Player'a
Strona 1 / 1