DVD nie czyta plyt nagrywanych
Witam!!!
Mam problem, naped dvd nie czyta plyt nagrywanych,a plyty tloczone odczytuje bez problemu, moj system to win xp ze wszystkimi aktualizacjami.
Co zrobic?
Mam problem, naped dvd nie czyta plyt nagrywanych,a plyty tloczone odczytuje bez problemu, moj system to win xp ze wszystkimi aktualizacjami.
Co zrobic?
Odpowiedzi: 7
archeo:czy formatowanie dysku i nowa instalacja systemu pomoze
Szczerze wątpie.
czy formatowanie dysku i nowa instalacja systemu pomoze
Masz rowniez drugi problem – piszesz posta o klopocie, ktory ma guzik wspolnego z dzialem XP.archeo:Mam problem, naped dvd nie czyta plyt nagrywanych...
Chyba przestane upominac, przestane przenosic tematy. Po prostu bede usuwal te, ktore nie maja zadnego zwiazku z dzialem w ktorym zostaly napisane.
ghast:Witam, mam indentyczny problem. Sam naped dvd bez nagrywarki. WaGonik co masz na mysli piszac + – ?
+ i – ; sa to plytki dvd
starsze napedy nie czytaja + , – owszem, zawsze jak zgrywam dane to dla kolegi nagrywam na plytkach (dvd – )
archeo
jest to dvd z nagrywarka a nie czyta w tej chwili nagrywanych cd
niektore nagrywarki maja problem z odczytem plytek dvd, nie polecam nagrywac na : hawk, omega, hit..
p.s. nagrac owszem nagra ale czestym wlasnie przypadkiem jest błąd w odczycie krąźka.
jest to dvd z nagrywarka a nie czyta w tej chwili nagrywanych cd
Witam, mam indentyczny problem. Sam naped dvd bez nagrywarki. WaGonik co masz na mysli piszac + – ?
archeo:Witam!!!
Co zrobic?
to sam naped DVD ? czy nagrywarka ?
moźe nie odczytuje + tylko – ?
Strona 1 / 1