dvd i problem w odpaleniu
Witam chciałem oglądnąć na swoim komputerku film dvd. Urzywam do tego celu PowerDVD ale niestety filmy nie chcą odpalić. Przypuszczam źe to wina braku jakis kodeków moźecie mi powiedzieć jakie musze posiadać źeby oglądać filmy. Jeśli ktoś posiada link do kodeków to prosze o podanie.
Odpowiedzi: 6
Bo to pewnie trial był.
Juź wszystko OK przeinstalowałem cały program i jak sie okazało w komplecie do nowego kompa miałem płytkę z PowierDVD. Zainstalowałem, zarejestrowałem sie i juź wszystko ładnie cacy. Przedtem power którego miałem od fimy która mi składała kompa wogóle nie odpalał. Wpładałem płytke dawałem play i nic zero reakcji poza zawiasem programu.
no i moźe być źe film nie tak przegrany no chyba źe z wypoźyczalni.
to znaczy co? wkładasz płyte do napędu i zero efektu czy nie ma obrazu???
Edit:
w opcjach Power DVD wybierasz napęd DVD, wybrany jest odpowiedni??
Edit:
w opcjach Power DVD wybierasz napęd DVD, wybrany jest odpowiedni??
Kodeki instaluja sie razem z Power DVD wiec sa zbedne ,spróbuj puscic film w Mediaplayerze ,podaj wiecej informacji na temat 'niechce sie odpalic'. Kombinuj tez z darmowymy plajerami maxiumus dvd ,freedvd
Kodeki instaluja sie razem z Power DVD wiec sa zbedne ,spróbuj puscic film w Mediaplayerze ,podaj wiecej informacji na temat 'niechce sie odpalic'. Kombinuj tez z darmowymy plajerami maxiumus dvd ,freedvd
Strona 1 / 1