DVD działa 5 minut
Kupiłem nagrywarkę DVD Samsunga. Chciałem obejrzeć film i wszystko na początku jest ok, tyle źe po 5 minutach obraz "pauzuje" a dźwięk idzie dalej. Próbowałem kilka filmów– to samo. Wgrywałem kilka programów do odtwarzania– to samo. o co chodzi?
Odpowiedzi: 7
..mi się jednak zdfaje, źe to jedak nie jest tak jak ewka napisał(a)...
A wracajac do tematu – to zupełnie nie wiem po co się męczyć z jakimiś wersjami trial...
Programów do oglądania DVD jest dość sporo... tych darmowych. Ponadto takie z lepszej półki jak PowerDVD są dostarczane w pełnych wersjach gratis do karty graficznej lub płyty głównej lub napędu DVD.. więc nie wiem o co chodzi...
Moźe zwyczajnie płyta jest uszkodzona.. lub jakieś zabezpieczenie, z którym napęd sobie nie radzi.
Windows Media Player nie jest oddzielnym odtwarzaczem DVD. Korzysta z kodeka i opcji innych płatnych programów – takich jak PowerDVD.
A wracajac do tematu – to zupełnie nie wiem po co się męczyć z jakimiś wersjami trial...
Programów do oglądania DVD jest dość sporo... tych darmowych. Ponadto takie z lepszej półki jak PowerDVD są dostarczane w pełnych wersjach gratis do karty graficznej lub płyty głównej lub napędu DVD.. więc nie wiem o co chodzi...
Moźe zwyczajnie płyta jest uszkodzona.. lub jakieś zabezpieczenie, z którym napęd sobie nie radzi.
Windows Media Player nie jest oddzielnym odtwarzaczem DVD. Korzysta z kodeka i opcji innych płatnych programów – takich jak PowerDVD.
wojtt:ewka:
:P mi sie zdfaje koledzy ze macie za mało pamieci w kompie lub stary typ komputera :roll:
:shock:
Zaś moje wraźenie dotyczy chęci osiągnięcia stanu "biernego" na forum.
Tak więc moźesz się – wojtt – zszokowany nie czuć.
ewka:
:P mi sie zdfaje koledzy ze macie za mało pamieci w kompie lub stary typ komputera :roll:
:shock:
aachi:U mnie tak poverDVD rial version tak robił. 5 minut obrazu i 10 min dzwięku.
U mnie tak poverDVD rial version tak robił. 5 minut obrazu i 10 min dzwięku.
Dodam, źe przestaje takźe działać gdy odpalam w Windows Media Player.
Wgrywałem kilka programów do odtwarzania
Zaraz się okaźe, źe to jakieś w wersji trial były, które mają nałoźone tego typu ograniczenie.
Strona 1 / 1