DUŻY PROBLEM,sfomatowana PARTYCJA

Witam wszystkich uźytkowników!
Mój problem polega na tym, źe przypadkiem sformatowalem dysk, a którym byly bardzo waźne pliki, w dodatku nie moje.Czy jest jakiś sposób, by odzyskac utracone pliki, jezeli jest to prosze o pomoc.pisze tego posta w kawiarence i nie mam mozliwosi wyszukania odpowiedzi na moje pytanie w necie. Bardzo zaleźy mi na konkretnych odpowiedziach i linkach.
Prosze o jak najszybszą odpowiedz,
pozdrawiam
p.s.Musze odzyskac te pliki, bo starzy mnie zabija, a i sorry za kategorie, nie wiedzialem, gdzie to umieścić

Odpowiedzi: 6

udało się! głównie za sprawa programu active@UNDELETE , polecam program do takich misji bojowych. podłaczyłem dysk kolegi, na którym zainstalowełm win, gdy miałem juz sytem odpaliłem undeleta i mi odzyskał dane! tylko wazna rzecz , nie woolno było nic nagrywac , modyfikowac , czy defragmentowac na padnietym dysku! pozdrawiam! p.s. gdyby ktos miał podobny proble, zsłuźe radą.
barteek6
Dodano
23.11.2004 10:03:09
ja ci proponuje nic nie ruszać i iść z tym do jakiejś firmy specjalizującej się w odzysku danych, bo w twoim wypadku będzie to bardzo trudne ;)
MetaVirus
Dodano
22.11.2004 00:02:15
Boze, przypomnialo mi sie jeszcze, ze gdy zorientowalem sie, ze formatuje to, czego nie trzeba , zresetowalem kompa. nie wiem, czy zainstalowac system czy zostawic wszystko tak jak jest?
barteek6
Dodano
21.11.2004 23:53:12
a i jeszcze wygladalo to tak, ze dysk mialem podzielony na 4 partycje, te pliki byly na jednej z partycji, a ja usunalem wszystkie partycje
barteek6
Dodano
21.11.2004 23:51:40
zapomnialem dodac, ze usunalem tez system, te programy chodzą pod dosa?
barteek6
Dodano
21.11.2004 23:49:16
Programy do odzyskiwania danych pusc w ruch
Easy Recover .... itd
Bobi
Dodano
21.11.2004 23:44:44
barteek6
Dodano:
21.11.2004 23:42:06
Komentarzy: