DUŻY PROBLEM Z GG
MAM TAKI PROBLEM ŻE INSTALUJE GG I GDY CHCE JE URUCHOMIĆ TO WYSKAKUJE BŁĄD. O CO CHODZI MOŻE MI KTOŚ POMOŻE BO NIE WIEM CO ROBIĆ. PRÓBOWAŁEM ODINSTALOWYWAĆ I INSTALOWAĆ JESZCZE RAZ, ZMIENIAŁŁEM MIEJSCE INSTALACJI GG ALE TO NIC NIE POMAGA.
Odpowiedzi: 20
Anonymous:EL NINO:Ano widze po takich postach, ze autor raczej nie posluguje sie mozgiem, czy co tam ma w miejscu gdzie domyslnie mozg ma sie znajdowac.Anonymous:A co ci w tym poście nie pasi ?
No, no...aleś dowalił. El Admin regulaminu nie czytał ? ( Punkt 2. działu Bezwzględny zakaz)
Uźyj swojego mózgu i pomyśl, dlaczego na forach rzadko spotyka się posty typu – Mam problem z WP Kontaktem.
Poniał?
El Nino, gdzie riposta ?
zainstaluj gg na innej partycji...
nie aktualizuj...
nie aktualizuj...
Ciepło, ciepło...
z tego co wiem to gg uzywa troche wieksza rzesza ludzi niz WP kontankt – tak to sie pisze ? :P
EL NINO:Ano widze po takich postach, ze autor raczej nie posluguje sie mozgiem, czy co tam ma w miejscu gdzie domyslnie mozg ma sie znajdowac.Anonymous:A co ci w tym poście nie pasi ?
No, no...aleś dowalił. El Admin regulaminu nie czytał ? ( Punkt 2. działu Bezwzględny zakaz)
Uźyj swojego mózgu i pomyśl, dlaczego na forach rzadko spotyka się posty typu – Mam problem z WP Kontaktem.
Poniał?
tkaczu:MAM TAKI PROBLEM ŻE INSTALUJE GG I GDY CHCE JE URUCHOMIĆ TO WYSKAKUJE BŁĄD. O CO CHODZI MOŻE MI KTOŚ POMOŻE BO NIE WIEM CO ROBIĆ. PRÓBOWAŁEM ODINSTALOWYWAĆ I INSTALOWAĆ JESZCZE RAZ, ZMIENIAŁŁEM MIEJSCE INSTALACJI GG ALE TO NIC NIE POMAGA.
Po 1. Zmniejsz czcionkę.
Po 2. Moźe byś powiedział jaki masz system?
Po 3. Moźe byś powiedział jaki to jest error(co pisze)?
Po 4. Na tym forum(dokładniej tutaj) ktoś miał chyba(chyba, bo nie wiem co dokładnie Ci wyskakuje) taki błąd.
Po 5. Moźe czas na zmianę komunikatora ;)?
Niestety, to juz jest wyzsza szkola jazdy a i Adrian nie wszystkim go udostepnil :wink: :lol: .Seeker:... ale musi być w ....Html'u napisany :wink: :mrgreen:
ja tez gg uwazam za sluszny program, jest powergg, chcialem tez ggbot ale cos mi nieposzlo i go nieodpalilem :cry:
Ja tam uzywam GG i nie narzekam, choć czasem zdarzają sie problemy z serwerem.
Od pewnego czasu lubię siedzieć na IRC, wspaniała zabawa z przeróźnymi skryptami :D
Od pewnego czasu lubię siedzieć na IRC, wspaniała zabawa z przeróźnymi skryptami :D
Taaa jest tylko jednen znany mi system który się tym zakusom skutecznie opiera , ale musi być w ....Html'u napisany :wink: :mrgreen:
Ano widze po takich postach, ze autor raczej nie posluguje sie mozgiem, czy co tam ma w miejscu gdzie domyslnie mozg ma sie znajdowac.Anonymous:A co ci w tym poście nie pasi ?
Oczywiscie ze wolno. Zawsze wolno wystawic sobie laurke :P .Anonymous:... nie zdzierźyłem i walnąłem sobie takie cóś... A co ? Wolno mi !
P.S. ALe, ale, nie odpowiedziales mi jakiego systemu uzywasz. Czyzby windowsa ? To Twoj tekst, ale zamienilem GG na Windows:
"Windows padł ofiarą swojej popularności, hakierzy róźnej maści kombinują jakby się do niego dobrać. Czyźbyś o tym nie wiedział ?
Ostatnio na róźnych forach pojawiła się masa postów o problemach z Windows,".
Na Twoim miejscu dalbym sobie spokoj z tym systemem – sa inne, jedynie sluszne.
znowu to samo. podobnie bylo z problemami z IE, jedyna recepta – opera. zamiast odpowiadac na pytanie to proponuja inny program :?
fidelio:Popieram! :!: Tlen jest najleepszym komunikatorem. :idea: GG to syf ktory ciagle sie psuje... :wink:
Kolejny od "a u Was biją Murzynów" ?
Czy nie rozumiecie tego, źe pada pytanie jak coś zrobić w programie xxx, a nie na co go wymienić ? :twisted:
Popieram! :!: Tlen jest najleepszym komunikatorem. :idea: GG to syf ktory ciagle sie psuje... :wink:
EL NINO:Uwielbiam takie posty.Anonymous:(...) wygenerował komunikat o błędzie (...) Po kiego wała go instalujecie ? Uźywam (...) dodatkowo obsługuje (...)
Działa jak marzenie, (...)Jest jeszcze (...) wirusy dedykowane (...) moźliwości hackowania ...
P.S. Jakiego systemu uzywasz ? :P
A co ci w tym poście nie pasi ? GG padł ofiarą swojej popularności, hakierzy róźnej maści kombinują jakby się do niego dobrać. Czyźbyś o tym nie wiedział ?
Ostatnio na róźnych forach pojawiła się masa postów o problemach z GG, nie zdzierźyłem i walnąłem sobie takie cóś... A co ? Wolno mi !
Uwielbiam takie posty.Anonymous:(...) wygenerował komunikat o błędzie (...) Po kiego wała go instalujecie ? Uźywam (...) dodatkowo obsługuje (...)
Działa jak marzenie, (...)Jest jeszcze (...) wirusy dedykowane (...) moźliwości hackowania ...
P.S. Jakiego systemu uzywasz ? :P
Anonymous:Ty to jesteś debeściak :!:
Tlen, WP Kontakt i GG w jednym stali domku :?:
Po cholerę ci trzy komunikatory :?:
Dokladnie, zostaw sobie jeden.
Anonymous:
Po pierwsze – wyłącz stylle XP (to one mogą być problemem)
Style nie musza byc problemem.
tkaczu:MAM TAKI PROBLEM ŻE INSTALUJE GG I GDY CHCE JE URUCHOMIĆ TO WYSKAKUJE BŁĄD. O CO CHODZI MOŻE MI KTOŚ POMOŻE BO NIE WIEM CO ROBIĆ. PRÓBOWAŁEM ODINSTALOWYWAĆ I INSTALOWAĆ JESZCZE RAZ, ZMIENIAŁŁEM MIEJSCE INSTALACJI GG ALE TO NIC NIE POMAGA.
Ty to jesteś debeściak :!:
Tlen, WP Kontakt i GG w jednym stali domku :?:
Po cholerę ci trzy komunikatory :?:
Potem się dziwisz źe masz z nimi problemy :!: :?:
Po pierwsze – wyłącz stylle XP (to one mogą być problemem)
Po drugie – zdecyduj się ( :!: ) na jeden komunikator, resztę wywal.
A potem pobaw się ze stylami, sprawdź czy wszystko działa.
Mam problem z GG... GG wygenerował komunikat o błędzie...itp. Pełno tego.
Po kiego wała go instalujecie ? Uźywam WP Kontakt, który dodatkowo obsługuje ICQ i GG.
Działa jak marzenie, nie ma z nim źadnych problemów.
Jest jeszcze Tlen...
GG, juź niektórym działa na wyobraźnię, pojawiły się wirusy dedykowane GG, źe o moźliwości hackowania GG nie wspomnę...
Po kiego wała go instalujecie ? Uźywam WP Kontakt, który dodatkowo obsługuje ICQ i GG.
Działa jak marzenie, nie ma z nim źadnych problemów.
Jest jeszcze Tlen...
GG, juź niektórym działa na wyobraźnię, pojawiły się wirusy dedykowane GG, źe o moźliwości hackowania GG nie wspomnę...
No i wylacz Caps Lock. Co prawda na problem z GG nie pomoze, ale bedziesz posty pisal jak netykieta nakazuje.
Strona 1 / 1