DUŻY PROBLEM, POMOCY!!!!!
Mam taki problem bo gdy probuje uruchomic gre(np. The Sims) To pokazuje mi się jakis error "debugger detected please turn off the debugger" czy jakos tak w kazdym razie chodzi tu o to zeby wylaczyc debuggera :D
mniej wiecej wiem co to debugger:P ale nie wiem jaki program jest tym debuggerem i jak wylaczyc ten debugger. Nie instalowalem zadnych debuggerow(mam nadzieje ze nie zainstalowalem przez przypadek :P) ale to bylo w moim kompie juz z systemem pewnie... Czyli jednym słowem jak wyłączyć debugger?
Odpowiedzi: 2
-
Tylko, że z tego co wiem to nie są debuggery, a poza tym ten komp nie jest tylko moj a nero i acrobat sa tu uzywane nie tylko przeze mnie :( Moze da sie tu jeszcze inaczej zaradzic?
-
Przecież można je zainstalować na nowo. Staram się zlokalizować źródło usterki, a z tego co mi wiadomo to właśnie programy wczesniej wymienione są najczęstrzą przyczyną takich problemów.<br> <br> EDIT:<br> Jeśli masz jakieś antyvirusy, wyłącz je na czas grania.<br> Jesli dalej nie będzie działało, podążaj za wskazówkami zamieszczonymi na tej stronie: <br> http://support.microsoft.com/?kbid=812759<br>