Duzy problem..pomocy..real player

Co mam zrobic??:(
Na jednej z wielu stron www moge odsluchac plik
Otwiera go program real player
Co mam zrobic jesli chciallbym zachowac na twardym dysku ten plik???
Z gory dziekuje
pozdrawiam

Odpowiedzi: 4

poszperalem na google i na forum i znalazlem program o nazwie ,,Audacity,,
Te programy ktore ty podales owszem zgrywaja dzwiek ale tylko 35 s max a ja potzrebuje long rec
Dziekuje na pomoc....
,,Czlowiek uczy sie na bledach,,
hackbee1984
Dodano
09.09.2004 11:25:27
Rozumiem, źe za pomoc uznajesz podanie na tecy nazw programów i oferowanych funkcji oraz pewnie jeszcze przetłumaczenie pomocy do aplikacji oraz przeproszenie, źe brak spolszczenia.
Z szystej ciekawości – jak to z moją sklerozą jest wpisąłem w wyszukiwarce forumowego archiwum "stream*" i organiczłem szukanie wyników od jednago działu. Dziwnym trafem znalazłem to co uwaźałem, źe tam jest – a Ty pokusiłeś się o to?

Nie pytałeś jaki program do tego jest w czyjejś ocenie najlepszy, ale jak to zrobić. Właściwie powinienem odpowiedzieć:
Z uźyciem odpowiedniego programu. Jednak pokusiłem się o więcej – wskazałem przy uźyciu jakich zapytań dostaniesz odpowiedzi, które pozwolą Ci dobrać to czego potrzebujesz. Cóź widać to za mało .

StreamRipper32,StreamRecorder,TotalRecorder multum wtyczek do odtwarzaczy i inne ....muje, ale przecieź to trzeba się samemu zabrać – pewnie czasu szkoda. :(
Rebe
Dodano
08.09.2004 19:56:19
nie pomogles mi zbytnio:(
Blagam pomozcie mi
hackbee1984
Dodano
08.09.2004 19:34:55
"streaming" , "media strumieniowe" – jeźeli nie w archiwum to w googlach na pewno nazwy programów znajdziesz.

Temat zaś wędruje z Działu XP.
Rebe
Dodano
08.09.2004 19:29:26
hackbee1984
Dodano:
08.09.2004 19:18:12
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1