duźy problem..........
Mam od jakiegos czasu taki problem, mianowicie strona www.jetphotos.net nie otwiera mi sie:
BŁĄD
Żądany URL nie moźe zostać sprowadzony
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Podczas sprowadzania URL–a: http://www.jetphotos.net/
wystąpił następujący błąd:
Nie moźna zrealizować połączenia
System zwrócił następującą wartość:
(110) Connection timed outSerwer źródłowy lub sieć mogą być nieczynne. Spróbuj ponowić źądanie później.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Generated Tue, 27 Sep 2005 16:38:40 GMT by r1.ists.pl (squid/2.5.STABLE9)
taki komunikat dostaje!!
Czy ktos wie co moge z tym zrobic??
Z gory dzieki i pozdrawiam
Filip
BŁĄD
Żądany URL nie moźe zostać sprowadzony
Podczas sprowadzania URL–a: http://www.jetphotos.net/
wystąpił następujący błąd:
Nie moźna zrealizować połączenia
System zwrócił następującą wartość:
(110) Connection timed outSerwer źródłowy lub sieć mogą być nieczynne. Spróbuj ponowić źądanie później.
Generated Tue, 27 Sep 2005 16:38:40 GMT by r1.ists.pl (squid/2.5.STABLE9)
taki komunikat dostaje!!
Czy ktos wie co moge z tym zrobic??
Z gory dzieki i pozdrawiam
Filip
Odpowiedzi: 5
Nie umiem ci na to odpowiedzieć bo go nie stosowałem chodziłem pieszo do biblioteki na USL a w miendzy czasie ta sieć padła i mam teraz internet z sieci kablowej a co do tego programu wpisz w google lub na tym forum w szukajke coś chyba na ten temat tu czytałem albo idź do admina i spytaj co jest z tą stroną niech u niego ci na nią wejdzie będą kręcić bądź stanowczy to ci prawde powiedzą albo i nie powodzenia :?
no OK, dzieki, ale co to za program.......
Pozdrawiam
Filip
Pozdrawiam
Filip
Moźe admin cos ci poblokował miałem coś podobnego innymi stronamina uślu a tu dostawca nie podpisał umowy i proponował mi jakis program do oszukiwania czy ukrywania IP co do tej strony u mnie chodzi
sprawdzalem – na zadnej nie dziala.......
Filip
Filip
Strona otwiera inną – moźe masz blokadę na otwieranie w ten sposób i dlatego nie działa.
Sprawdzałeś na innej przeglądarce jak to wygląda?
Sprawdzałeś na innej przeglądarce jak to wygląda?
Strona 1 / 1