duza czcionka
Mam mały problem. Na google.com mam powiekszona czcionke i caly layout sie psuje. Mam tak tez na innych stronach. Lecz centrum xp dziala mi dobrze. Co jest?
Odpowiedzi: 3
No masz racje. Ale czemu mi sie to przestawilo to ja nie wiem. Moźe sam cos przekombinowalem. Chociaz nie sadze. Dzieki wielkie. Pomogło. :D
Powyzsze ustawienia podalem jesli chodzi o przegladarke Internet Explorer :)
Prwdopodobnie jakims cudem przestawila ci sie pewna opcja w przegladarce internetowej (tez kiedys tak mialem). Wystarczy w przegladarce przestawic w gornym pasku/widok/rozmiar_txtu/daj_sredni (tak powinno buc standardowo ustawiane zawsze). Po tym wielkosc czcinonki powinna wrocic do normy ...
Aaa, wracajac "Lecz centrum xp dziala mi dobrze" – niektore serwisy maja tez tak ze nie wazne jaka wielkosc textu masz ustawiona to i tak czcionka ustalana przez dana witryne, moze z centrum xp tak wlasnie jest :)
Mam nadzieje ze pomoglem ...
Aaa, wracajac "Lecz centrum xp dziala mi dobrze" – niektore serwisy maja tez tak ze nie wazne jaka wielkosc textu masz ustawiona to i tak czcionka ustalana przez dana witryne, moze z centrum xp tak wlasnie jest :)
Mam nadzieje ze pomoglem ...
Strona 1 / 1