dsj3v11
czemu gdy zaistalowalem dsj i chce zagrac wywala mnie do windowsa. Prosze o pomoc
Odpowiedzi: 11
dzieki za poparcie, ale itak kazdy ma swoje rozumowowanie. zreszta jakbym nie wiedzial o co chodzi w tym interesie.
matijas:Ad@$:@klonpiotr zaczynasz działać mi na nerwy. Pewne sprawy zaatwia się na PW (włącznie z pytaniami ala "Ile skoczyłeś?" "Jaki Twój rekord?"itp.)
To, źe nie mam piratów to tylko dla mnie plus, bo nie jestem złodziejem, ale skoro Ty chcesz łamać prawo producenta to widać iź amator z Ciebie. Moźe dojdziesz do tego, kiedy sam coś "mondrego" napiszesz np. grę i nie wiem czy bedzie tak Ci łatwo zgryźć ujemne przychody. Jakby nie było do kradzieźy nie zachęcaj
powiedział co wiedział
Za to Ty kolego napisałeś co Ci ślina na język przyniosła.
Ad@$:@klonpiotr zaczynasz działać mi na nerwy. Pewne sprawy zaatwia się na PW (włącznie z pytaniami ala "Ile skoczyłeś?" "Jaki Twój rekord?"itp.)
To, źe nie mam piratów to tylko dla mnie plus, bo nie jestem złodziejem, ale skoro Ty chcesz łamać prawo producenta to widać iź amator z Ciebie. Moźe dojdziesz do tego, kiedy sam coś "mondrego" napiszesz np. grę i nie wiem czy bedzie tak Ci łatwo zgryźć ujemne przychody. Jakby nie było do kradzieźy nie zachęcaj
powiedział co wiedział
@klonpiotr zaczynasz działać mi na nerwy. Pewne sprawy zaatwia się na PW (włącznie z pytaniami ala "Ile skoczyłeś?" "Jaki Twój rekord?"itp.)
lord:
[quote="lord"]Niema to jak DSJ 2.1 Jest super, lata się jak niewiem co i ogulnie wy******* gra :D:D Symulator jakich mało :) Małysz 2001/02/03/04/05 się chowa.
jestem tego samego zdania. jak najdalej skoszyłeś i na jakiej skoczni. mój rekord to 273m na australi.pozdro
[quote="lord"]Niema to jak DSJ 2.1 Jest super, lata się jak niewiem co i ogulnie wy******* gra :D:D Symulator jakich mało :) Małysz 2001/02/03/04/05 się chowa.
jestem tego samego zdania. jak najdalej skoszyłeś i na jakiej skoczni. mój rekord to 273m na australi.pozdro
Niema to jak DSJ 2.1 Jest super, lata się jak niewiem co i ogulnie wy******* gra :D:D Symulator jakich mało :) Małysz 2001/02/03/04/05 się chowa.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
zaleźy co chcesz. ty pewnie źadnego pirata nie masz? a słowa crack w źyciu nie słuszłeś.
klonpiotr:[...]napisz do mnie na gg to ci prześlę
Ma się rozumieć, źe wersje demo, bo w innym przypadku http://www.mediamond.fi/dsj2/buy/
nie wiem bo nie gram w dsj3. lepszy jest dsj 2.0 i tam mozna lepiej grać jak w niego nie grałeś to napisz do mnie na gg to ci prześlę
jakies nowe wyrazy tu zaistniały :lol:
skąd inąd – hmmm...
dsj ten sterszy :?: to jakas nowa wersja :?:
a tak wogóle to mozna w dsj3 ustawic zeby nie oglądac skoków przeciwników :?: :?
skąd inąd – hmmm...
dsj ten sterszy :?: to jakas nowa wersja :?:
a tak wogóle to mozna w dsj3 ustawic zeby nie oglądac skoków przeciwników :?: :?
moźe jest spieprzony plik. ściągnij skąd inąd. ale i tak najlepszy jest dsj ten sterszy nie 3d.
Strona 1 / 1