Drukowanie a konto z ograniczeniami

Witam.

Mam WinXP i drukarkę HP DeskJet 640C podłączoną przez USB. W systemie nic nie namieszane. Po zainstalowaniu systemu wyłączyłem tylko kilka usług i takie rzeczy jak Przywracanie systemu, Hibernacja itp. aby system szybciej chodził. Na kompie mam 4 konta: Administrator, Gość, Uźytkownik naleźący do grupy Administratorzy i uźytkownik naleźący do grupy Uźytkownicy – konto z ograniczeniami.
na pewno nie ustawiałem źadnych praw dostępu do drukarki. Pod kontem uźytkownik naleźący do grupy Administratorzy wszystko jest ok i da się drukować, natomiast pod kontem Uźytkownicy po włączeniu drukarki system wyświetla komunikat źe znaleziono nowy sprzt i instaluje sterowniki (a drukarka jest przecieź juź zainstalowana). Instalacja ta nic nie daje a w oknie Drukarki i faksy w Panelu sterownia są teraz 2 drukarki. W opisie pisze źe drukarka jest w trybie offline i opcja ta jest niedostępna.

Co zrobić aby włączyć drukarkę w tryb online? Próbowałem ustawić uprawnienie drukowania specjalnie dla danego uźytkownika aleto nie pomogło. O co tu chodzi?

Odpowiedzi: 0

Gelip
Dodano:
16.10.2004 12:13:16
Komentarzy:
0
Strona 0 / 0