drukarka wcina papier do połowy i oszukuje
otóź mam następujący problem: drukarka pobiera kartkę papieru do połowy i w momencie gdy juz powinna drukować, zapala się lampka komunikująca, iź w drukarce nie ma papieru ... i na kompie wyświetla sie identyczny komunikat ... nie rozumiem ... przeciez pobiera kartkę ... moźe ktoś pomoźe ?
drukarka to hp deskjet 610C
drukarka to hp deskjet 610C
Odpowiedzi: 5
Jesli jestes w jakis sposob sprawna technicznie, mozesz sprobowac sprawdzic dlaczego czujnik nie wykrywa papieru. Nic innego nie zrobisz.dafnis:...ale tym czasem mi pilnie drukować potrzeba
Tanie drukarki znajdziesz chocby tutaj –> http://sklep.proline.com.pl/shop.php?kat=Drukarki
Najtansze sa Lexmarki, ale ...jesli drukarka to tylko HP :wink: .
hehe no warto, warto juź sie nad tym zastanawiałam, ale tym czasem mi pilnie drukować potrzeba :P
hmm a moźe poleicie, jakąś fajna niedroga drukareczke ?
hmm a moźe poleicie, jakąś fajna niedroga drukareczke ?
Chyba zartujesz JN. Za naprawe drukarki wartej z 10–20 zl zaplacic ze 150 ? Toz to jak najbardziej poprawne ekonomicznie :P .JN:swoje lata ma i wygląda źe serwis.
dafnis, otworz pokrywe i porzadnie przedmuchaj/odkurz wnetrze. Czujnik ? Jakies paprochy przeszkadzaja ?
Moze jednak warto kupic cos nowego ?
hp deskjet 610C
W pierwszej kolejności naleźy ją sprawdzić na innym kompie,swoje lata ma i wygląda źe serwis.
Spróbuj równieź przeinstalować sterownik.
Strona 1 / 1