Drukarka Epson
Mam takie pytanie, znjoma ma drukarke epsona. I mam takie pytanie czy to jest mozliwe, a mianowiecie czy w drukarce musza byc oba tusze(czarny i kolorowy) rzeby mogła ona pracowac. Nigdy nie miałem doczynienia z epsonami, a taka informacje usłyszałem od kilku osób. Bo obecnie kupiła tusz, który jrdnak nie drukuje.I tusz i drukarka sa napewno sprawne.
Odpowiedzi: 4
Własnie kupiła sam czarny, a kolorowego własnie nie ma.dzieki za pomoc
Niestety jeśli nie ma tuszu w obojętnie jakim pojemniku to nie będzie drukowała. Ja mam Epson Stylus C70 i jest tak samo, a tysze mam takie źe kaźdy w osobnym pojemniku. Ale piszesz coś źe ona tusz kupiła i nie chce drukować. Ja w takich przypadkach zasówam do sklepu gdzie kupiłem tusz i wymieniam i robię to tak długo aź trafię na sprawny. Cena jednego tuszu do mojej drukarki to 40PLN, oryginał 70PLN i nieźle się wściekam jak mi nie drukuje nowy tusz. Jeszcze jedna uwaga. Zdarza się tak czasami źe w kadridźu nie ma juź tuszu ale wskaźnik pokazuje źe jeszcze jest. Wówczas drukarka będzie drukować, ale wiadomo jak. Cena napełnienia tuszu do Epsona to 8PLN do mojej drukarki a do tej co ty podajesz nie mam pojęcia ale terz coś koło tego. Powiem jeszcze źe taki napełniany tusz daje jakość źe Luuudzie tylko zapłakać. Inna sprawa jak masz wszystkie napełnione tuszem tej samej firmy.
Ja napisze tak:
Mam Epson Stylus C65 i trzeba mieć oba pełne pojemniki. Na jednym nie da rady. Jeśli na C65 tak jest to przypuszczalnie na C40 takźe.
Mam Epson Stylus C65 i trzeba mieć oba pełne pojemniki. Na jednym nie da rady. Jeśli na C65 tak jest to przypuszczalnie na C40 takźe.
mariuszspa:podaj model drukarki...
Fakt zapomiałem napisac C40
Strona 1 / 1