drukarka drukuje ale pojawi sie blad 930c
mam xpeka i drukarke HP DeskJet 930c. drukarka podlaczona pod USB. (wczesniej HP podlaczony przez skaner plustek) zminilem podlaczenie mam 2 wolne usb a poza tym szybsze.... i pojawia sie problem. usunalem raz jeszcze plyta CD oprogramwanie restart (w dodaj usun tez usuwalem). i podalczylme HP wszystko ok drukarka jest w drukarkach i faxach. w menedzerku tez nie ma bledu an podaczas instaalcji ani w menedzerku urzadzen. i tu problem. bo drukarka drukuje ale na poczatku pojawia sie czerwony znaka zapytania i chmorka ze wystapil blad w drukowaniu data i godzina ale po chwili znika i drukuje wszystko bez zarzutu. denerwuje mnie to ostrzezenia. zminialme juz port usb. sprawdzalem w biosie wszystko jest wlaczone. sam nie wiem czego sie rpzyczepic. korzystalem juz ze sterow 2000, xp, nawet systemowych (kiepskie) i to samo. pojawia sie wystapil blad ale drukjue po chwili.
co moze byc nie tak.?pod
co moze byc nie tak.?pod
Odpowiedzi: 1
spróbuj wydrukować stronę testową przy wyłączonym komputerze [w instrukcji drukarki masz napisane, które dwa klawisze nacisnąć]. Jeśli przed wydrukiem nie pojawi się ten napis, to sprawdź na innym kablu lub jeszcze wcześniej na tym samym kablu, ale ustaw drukarkę tak, źeby kabel sygnałowy USB przebiegał jak najdalej od monitora tudzieź innego źródła pola elektromagnetycznego. oczywiście stronę testowa lub jakąś inną drukuj juź z uźyciem komputera.
Strona 1 / 1