DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
BLUE SCREEN !!!!
i napis
prosze o pomoc co sie dzieje !
i napis
prosze o pomoc co sie dzieje !
Odpowiedzi: 10
sorki za przerwanie tematu poniewasz nie bylo mie w domo przez pare dni jusz pisze co dokladnie tam jest napiane na tym niebieskim tle:
oto dalsza czesc
Pojawił sie problem z systemem ,windows zostal zamkniety aby zapobiec uszkodzeniu komputera .
DRIVER_IRUL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Wykonaj nastepujace kroki,upewnij sie ze nowy sprzet poprawnie jest zainstalowany .
jezeli problem bedzie sie powtazal usun lub wyloncz wszysyki nowy sprzet .Wyłoncz opcie pamiec systemu bios,taki jak buforowanie przeseanianie(z tego wyrazu nie moglem sie rosczytac wiedz go napisalem tak jak tam pisze literka po literce)
INFORMACIE TECHNICZNE:
***STOP 0x000000d1(0x395d8122,0x000000002,0x00000000,
F83FAA86)
prubowalem obejsc problem ale po tym obejsciu nie chodza mi gry ! :evil: :D
oto dalsza czesc
Pojawił sie problem z systemem ,windows zostal zamkniety aby zapobiec uszkodzeniu komputera .
DRIVER_IRUL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Wykonaj nastepujace kroki,upewnij sie ze nowy sprzet poprawnie jest zainstalowany .
jezeli problem bedzie sie powtazal usun lub wyloncz wszysyki nowy sprzet .Wyłoncz opcie pamiec systemu bios,taki jak buforowanie przeseanianie(z tego wyrazu nie moglem sie rosczytac wiedz go napisalem tak jak tam pisze literka po literce)
INFORMACIE TECHNICZNE:
***STOP 0x000000d1(0x395d8122,0x000000002,0x00000000,
F83FAA86)
prubowalem obejsc problem ale po tym obejsciu nie chodza mi gry ! :evil: :D
jaczek:mo wlasnie prubowalem wejsc w opcie panel serowania>ekran>ustawienia>roswioazywanie problemow
ale co innego pisze na stroncze microsoftu a co innego na tym moim windowsie pokaze ci skan
...ekran>ustawienia>zaawansowane>rozwiązywanie problemów
mo wlasnie prubowalem wejsc w opcie panel serowania>ekran>ustawienia>roswioazywanie problemow
ale co innego pisze na stroncze microsoftu a co innego na tym moim windowsie pokaze ci skan
a dalsza część tego komunikatu??jaczek:...DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL a ...
jaczak:ah i jeszcze od pewnego czasu resetuje mi sie komp
a gdy wejdzie ponownie do wina to wyskakuje mi komunikat o blendach (http://support.microsoft.com/?kbid=293078#appliesto
A czytałes co jest napisane pod tym adresem i wykonałes to??
Ten problem moźe wystąpić, jeśli sterownik ekranu wpadnie w nieskończoną pętlę, oczekując na bezczynność sprzętu wideo. Problem ten zazwyczaj oznacza, źe sprzęt wideo nie jest całkowicie sprawny lub źe sterownik ekranu nie moźe poprawnie zaprogramować sprzętu.
Próbowałes obejścia problemu??
ah i jeszcze od pewnego czasu resetuje mi sie komp
a gdy wejdzie ponownie do wina to wyskakuje mi komunikat o blendach (http://support.microsoft.com/?kbid=293078#appliesto )zainstalowalem najnowsze stery od katry graficznej ale to nic nie dalo
dzieki zapomic i pozdro!!
a gdy wejdzie ponownie do wina to wyskakuje mi komunikat o blendach (http://support.microsoft.com/?kbid=293078#appliesto )zainstalowalem najnowsze stery od katry graficznej ale to nic nie dalo
dzieki zapomic i pozdro!!
witam tez mam ten problem ale przy instalowaniu windowsa wyskakuje mi ten komunikat DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL a dokladnie tam gdzie czeba zaakceptowac omowe
tez mam ac97 co mam zrobic zeby zainstalowac tego wina xp?
tez mam ac97 co mam zrobic zeby zainstalowac tego wina xp?
cmude.sys
Qrde faktycznie mam AC97 zintegrowana
co do dalszej czesi komunikatu o bledzie to:
STOP: 0x000000D1 (0xF968c236,0x00000002,0x00000000,0xF968c236)
cmude.sys – Address F968c236 baseat F862D000,
DateSetup 3dc24536
co do dalszej czesi komunikatu o bledzie to:
STOP: 0x000000D1 (0xF968c236,0x00000002,0x00000000,0xF968c236)
cmude.sys – Address F968c236 baseat F862D000,
DateSetup 3dc24536
EL NINO:Ktores sterowniki nie pasuja systemowi.
I zaloze sie ze to od niesmiertelnych AC97 (na plycie).
Podaj reszte komunikatu; ponizej powino widac plik ktory spowodaowal blad.
A reszta komunikatu ? Ktores sterowniki nie pasuja systemowi.norbik:DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL