DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
BLUE SCREEN !!!!
i napis
prosze o pomoc co sie dzieje !
i napis
prosze o pomoc co sie dzieje !
Odpowiedzi: 20
pomocy jak sie pozbyc tego gnojstwa???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :D
pomocy jak sie pozbyc tego gnojstwa???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :D
to co jest z tym A5AGU.SYS?
co to, od czego to i dlaczego?
teraz mam nowy zasilacz antec 430W i na razie jest dobrze, mam nadzieje ze juz tak zostanie, ale chcial bym wiedziec co sie stalo
co to, od czego to i dlaczego?
teraz mam nowy zasilacz antec 430W i na razie jest dobrze, mam nadzieje ze juz tak zostanie, ale chcial bym wiedziec co sie stalo
jaczek, nie pisz na milosc boska posta pod postem.
Usun sterowniki Driver Cleanerem, sciagnij inne i zainstaluj.
https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=27
Usun sterowniki Driver Cleanerem, sciagnij inne i zainstaluj.
https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=27
"Zero display service error" blond ktory mi wyskakuje i niewiem co on oznacza
zauwaszylem ze niemoge cos zainstalowac sterownikow od katry grafiki eyskakuje jakis erorr! :evil:
dzieki za tą podpowiec znalazlem pliki nie podpisane cyfrowo ale niewiem jak je usunąc !~!
usunelem je z folderu system 32 i znowu zrobilem Weryfikacie podnisu pilku i wyszlo ze te pliki sa tam dalej tylko po tym usunieciu zmienila sie Weryfikacia. Jak mam usunac te pliki na stale.
usunelem je z folderu system 32 i znowu zrobilem Weryfikacie podnisu pilku i wyszlo ze te pliki sa tam dalej tylko po tym usunieciu zmienila sie Weryfikacia. Jak mam usunac te pliki na stale.
zrób tak start=>> uruchom sigverif.exe
następnie zaawansowane=>> Zaznacz Wyszukaj inne pliki nie podpisane cyfrowo.
Następnie nie podpisane stery wytnij, i wklej do utworzonego przez siebie folderu, gdzie zaobserwuj jak zachowuje sie komp
następnie zaawansowane=>> Zaznacz Wyszukaj inne pliki nie podpisane cyfrowo.
C:\Windows\System32\Drivers
Następnie nie podpisane stery wytnij, i wklej do utworzonego przez siebie folderu, gdzie zaobserwuj jak zachowuje sie komp
Przypuszczam ze ta są stery od karty graficznej poniewaź po kaźdym wyłączeniu się kompa pisze ze system odzyskał sprawność po powaźnym błędzie i zostaje wysłana informacja o błędzie do microsoftu , pochwali wchodzi mi na stronie http://support.microsoft.com/
Gdzie wyraźnie jest napisane ze to problem karty grafiki. Chialem wiedz wiedzieccjak naprawic ten błąd .Moja karta grafiki to radeon 9550 his plyta gowna epox k5a8i via 333 procek athlon1700xp+
512 ram dysk 80 gb baracuda 7200
jakich jeszcze informacji poczebujecie ?
Gdzie wyraźnie jest napisane ze to problem karty grafiki. Chialem wiedz wiedzieccjak naprawic ten błąd .Moja karta grafiki to radeon 9550 his plyta gowna epox k5a8i via 333 procek athlon1700xp+
512 ram dysk 80 gb baracuda 7200
jakich jeszcze informacji poczebujecie ?
mam podobny problem, tez na gorze blue screena jset ten napis DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL,
a na dole
*** STOP i tutaj adresy ktorych nie spisalem
*** A5AGU.SYS
Dodam ze zmienilem niedawno graficzna na 6600gt a mam zasilacz 300W a w intrukcji napisane bylo ze wymagade 350W, czy to moze byc powod?
a na dole
*** STOP i tutaj adresy ktorych nie spisalem
*** A5AGU.SYS
Dodam ze zmienilem niedawno graficzna na 6600gt a mam zasilacz 300W a w intrukcji napisane bylo ze wymagade 350W, czy to moze byc powod?
jaczek – juź zapieprzam do archiwum, źeby sprawdzić czy gdzieś nie podałes informacji innych niź
nie bede wymieniął tej części ciąła, która wie jakim cudem zwiecha w systemie natępuje skoro nie moźesz go zainstalować.
Zapytam, przy okazji, dlaczego uznałeś, źe
Przecieź MS wskazuje równieź na mozliwość wady sprzętowej.
Przedstawiając powyźsze uwagi proszę cię uprzejmie byś chcąc pomoc na forum uzyskać zechciął przłoźyć się do opisu problemu. Jeźlei to dla ciebie zbyt duźy wysiłek to ... skorzystaj z zasady "klient płaci i wymaga" i oddaj sprzęt do diagnostyki i ew. naprawy.
z ich uszczegółowieniemprzy instalowaniu windowsa wyskakuje mi ten komunikat DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
od pewnego czasu resetuje mi sie komp
nie bede wymieniął tej części ciąła, która wie jakim cudem zwiecha w systemie natępuje skoro nie moźesz go zainstalować.
Zapytam, przy okazji, dlaczego uznałeś, źe
mają być panaceum na błąd 0xEA ?najnowsze stery od katry graficznej
Przecieź MS wskazuje równieź na mozliwość wady sprzętowej.
Przedstawiając powyźsze uwagi proszę cię uprzejmie byś chcąc pomoc na forum uzyskać zechciął przłoźyć się do opisu problemu. Jeźlei to dla ciebie zbyt duźy wysiłek to ... skorzystaj z zasady "klient płaci i wymaga" i oddaj sprzęt do diagnostyki i ew. naprawy.
kurcze czekam jusz chyba tydzien i nikt nie pomoze!
mozna jakos maprawic ten komputer czy nie?
mozna jakos maprawic ten komputer czy nie?
sorki za przerwanie tematu poniewasz nie bylo mie w domo przez pare dni jusz pisze co dokladnie tam jest napiane na tym niebieskim tle:
oto dalsza czesc
Pojawił sie problem z systemem ,windows zostal zamkniety aby zapobiec uszkodzeniu komputera .
DRIVER_IRUL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Wykonaj nastepujace kroki,upewnij sie ze nowy sprzet poprawnie jest zainstalowany .
jezeli problem bedzie sie powtazal usun lub wyloncz wszysyki nowy sprzet .Wyłoncz opcie pamiec systemu bios,taki jak buforowanie przeseanianie(z tego wyrazu nie moglem sie rosczytac wiedz go napisalem tak jak tam pisze literka po literce)
INFORMACIE TECHNICZNE:
***STOP 0x000000d1(0x395d8122,0x000000002,0x00000000,
F83FAA86)
prubowalem obejsc problem ale po tym obejsciu nie chodza mi gry ! :evil: :D
oto dalsza czesc
Pojawił sie problem z systemem ,windows zostal zamkniety aby zapobiec uszkodzeniu komputera .
Wykonaj nastepujace kroki,upewnij sie ze nowy sprzet poprawnie jest zainstalowany .
jezeli problem bedzie sie powtazal usun lub wyloncz wszysyki nowy sprzet .Wyłoncz opcie pamiec systemu bios,taki jak buforowanie przeseanianie(z tego wyrazu nie moglem sie rosczytac wiedz go napisalem tak jak tam pisze literka po literce)
INFORMACIE TECHNICZNE:
F83FAA86)
sorki za przerwanie tematu poniewasz nie bylo mie w domo przez pare dni jusz pisze co dokladnie tam jest napiane na tym niebieskim tle:
oto dalsza czesc
INFORMACIE TECHNICZNE:
F83FAA86)
oto dalsza czesc
INFORMACIE TECHNICZNE:
F83FAA86)